Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg kontakte TOPGardiner?
Du kan kontakte TOPGardiner på telefon 58 10 88 88 eller på info(a)topgardiner.dk. Vi forsøger altid at udvide vores kontaktmuligheder, således at du kan kontakte os når du har tiden til det.


Hvor foregår produktionen af materialer?

Produktionen af materialer foregår hos vores leverandør, Decolux New Line, som har adresse i Herning. Vi ønsker altid at anvende danske leverandører for at undgå lang leveringstid samtidig med, at vi kan holde kvaliteten på det højeste. Decolux New Line har været leverandør til Topgardiner igennem mange år, og vi har derfor også et samarbejde som bygget på mange års tillid.


Hvorfor vælge et rullegardin?
Vores rullegardiner kan bruges til solafskærmning og er flotte og funktionelle. Rullegardinerne er den enkle løsning, hvor nye modeller og farver skaber en hyggelig stemning. Der er altid mulighed for at vælge egne mål, højde og bredde. Disse kan være færdige mål eller stramme/karmmål. Vores rullegardiner kræver næsten ingen rengøring pga. den specielle overfladebehandling af polyesteren eller bomuldsstoffet.


Hvorfor vælge persienner?

Persiennerne er en mere moderne udgave, idet den er af plastik, men den har samme effekt som gardinet nemlig at kunne afskærme solens indtrængen i rummet. Hvis hovedformålet er at afskærme jeres privatliv fra gadens nysgerrige folk, er persiennerne klart at anbefale, da disse også dækker noget af udsynet uden, at de behøves at være trukket for.


Hvorfor vælge et lamelgardin?
Lamelgardiner er blevet populære, fordi de giver en meget fleksibel solafskærmning. Desuden er de lette at betjene og giver et flot visuelt udtryk. De er specielt velegnede til store vinduespartier og som rumdelere. Vores udvalg af lamelgardiner er meget stort. Der er mange farver samt varianter, der kan afvaskes. 


Hvorfor vælge et plisségardin?
Plisségardiner falder elegant ind i tidens trend med bløde linjer, som giver rummet et behageligt lys.

Disse kan også fremstilles med en aluminiumsbagside, som reflekterer sollyset og derved forhindrer en kraftig opvarmning af rummet. Denne variant er dermed meget velegnet til bl.a. kontorlokaler og udestuer. De er ligeledes velegnede til almindelige vinduer, skråvinduer, gavl og tagvinduer. Plisségardiner er en let, elegant og minimalistisk afskærmning, hvor solafskærmning ønskes at ses mindst muligt, når det ikke anvendes. 


Hvordan er garantien?

På alle vores produkter ydes 5 års reklamationsret i henhold til gældende dansk lovgivning på området. Skulle det være tilfældet, at dine gardiner går i stykker efter garantiperioden, er du velkommen til at kontakte os, hvorefter vi kan finde en løsning, som passer dig bedst.

Husk altid at gemme fakturaen, da den er dit garantibevis. Garantien dækker for eksempel ikke ved: betjeningsfejl, modifikationer eller misbrug fra brugerens side. Eventuelle mangler skal reklameres inden for rimelig tid til vores kundeservice på mail: info@topgardiner.dk


Kan jeg få gratis farve og stofprøver?

Ja, det kan du sagtens. Farverne, som du ser på din skærm, kan variere meget i forhold til virkeligheden, derfor anbefaler vi altid, at du bestiller gratis farve og stofprøver inden, at du bestiller dine produkter. Du kan bestille gratis farve og stofprøver ved at klikke her.

Farve og stofprøverne bliver afsendt hurtigst muligt efter bestilling fra vores leverandør Decolux New Line i Herning.

Kan jeg få en gardinmand ud?

Ja, det kan du sagtens, bare lav en bestilling på hjemmesiden, eller kontakt Topgardiner.

Kan jeg få råd og vejledning?

Ja du kan altid kontakte os.

Kan jeg betale med kreditkort?

Ja vi tager gængse kreditkort

Kan I levere store ordrer til firmaer med mere?

Ja, vi har en god aftale med producenten og kan godt levere store partier.

Kan man afhente varer hos Topgardiner?

Nej det er kun muligt at få sendt sine varer.

Kan man købe myggenet hos Topgardiner?

Ja vi har både myggenet til døre og vinduer.

Bliver gardinerne prooduceret i Danmark?

Ja i det midtjyske

Er der garanti?

Ja der er standard fem års garanti på alle produkter fra Topgardiner

Hvis noget går galt med ordren eller levering hvad så?

Så kontakter du os via denne formular, så får vi styr på det. https://topgardiner.dk/formbuilder/index/view/id/1

Opmåling af gardiner
Nedenfor er beskrevet de forskellige måltyper som anvendes hos Topgardiner. Disse måltyper vælges under produktet således at vores produktion er klar over hvilken størrelse de skal producere dit solafskærmningsprodukt i.

Stramme-Karm-Mål
Stramme- karm-mål er målene taget inden i vinduesrammen. Det vil altså sige de totale mål for området som man ønsker dækket. Vi fratrækker det nødvendige fra målene således at opsætningen kan monteres på den bredde du har angivet.

Stramme-karm-mål opmåles ved at angive hele rudens størrelse(fra karm til karm) hvor gardinet skal hænge.

Færdige mål
Færdige mål er angivet som målene på den endelige opsætning. Dette betyder at breddemålet som angives er den totale bredde for hele opsætningen inklusiv skinne..

Færdige mål opmåles ved at angive målene for hele opsætningen inklusiv skinne(1cm).

Stof mål
Stofmål er målene på stoffet som anvendes, dertil skal påregnes et tillæg på yderligere 3cm i bredden. Vær særligt opmærksom på at hele opsætningen kan være i det område hvor du ønsker det.

Stofmål angives ved at opmåle det område som man ønsker dækket af stof, og derefter tillæge 3 cm i bredden.


Levering

Vi overleverer pakker til GLS på hver eneste hver dag, og derfor vil du ikke opleve ventetid efter færdiggjort produktion. GLS modtager vores pakker og leverer dem på den adresse som du oplyser under købet.

Levering til Norge
Levering til Norge foregår via GLS og tager oftest mellem 2-5 dage fra afsendelse fra vores kontor.

Levering til Sverige
Levering til Sverige foregår via GLS og tager oftest mellem 2-4 dage fra afsendelse fra vores kontor.

Levering til Danmark
Levering til Danmark foregår via GLS og tager oftest mellem 1-2 dage fra afsendelse fra vores kontor.

Levering til Island
Levering til Danmark foregår via GLS og tager oftest mellem 4-9 dage fra afsendelse fra vores kontor.

Levering til Færøerne
Levering til Danmark foregår via GLS og tager oftest mellem 3-8 dage fra afsendelse fra vores kontor.

Levering til Grønland
Levering til Danmark foregår via GLS og tager oftest mellem 13-18 dage fra afsendelse fra vores kontor.