Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Gardiner

Her finder du Danmarks største udvalg af billige gardiner efter mål i luksuskvalitet. Vi skræddersyer dine nye gardiner, så de passer nøjagtigt til din bolig. Vores gardiner fremstilles i Herning, så vi kan levere billige gardiner efter mål til yderst konkurrencedygtige priser - og med meget kort leveringstid. Gør som tusindvis af andre danskere, og bestil billige gardiner på mål hos Top Gardiner!

1 til 20 ud af 31

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 20 ud af 31

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

Bestil gardiner efter mål i luksus kvalitet hos Top Gardiner

Har du også behov for at få opgraderet gardinerne i dit hjem? Hos Top Gardiner har vi leveret nye, smukke, funktionelle og ikke mindst billige gardiner efter mål, til tusindvis af danskere - og vi vil sætte en meget stor ære i, også at kunne levere nye gardiner på mål til din bolig.

Vi kan levere alle slags gardiner efter mål:

  • - Plisségardiner
  • - Rullegardiner
  • - Lamelgardiner
  • - Persienner
  • - Ovenlysgardiner
  • - Myggenet

Er du i tvivl om hvilken farve eller stoftype, der er den rigtige til dine gardiner? Bare rolig, hos os kan du altid bestille stof- og farveprøver helt gratis! Du kan dermed vælge op til 6 forskellige farve- eller stoftyper til dine nye gardiner, så du kan fornemme farve og materialer med dine egne sanser - det er nemlig den absolut bedste forudsætning for, at du får valgt de helt rigtige gardiner til din bolig.

Billige gardiner efter mål, der er skræddersyet til din bolig

Hos Top Gardiner fremstiller vi altid gardinerne efter dine præcise mål, så du er sikker på at få skræddersyede gardiner, der passer helt perfekt til din bolig. Det er endda super nemt at bestille gardiner efter dine helt egne specialmål. Når du vil bestille gardiner på mål, så skal du blot måle vinduespartiet hvor du ønsker gardinet monteret, indtaste dine specialmål ved bestilling og så sørger vi for resten. På produktsiderne finder du en udførlig vejledning til, hvordan du foretager en korrekt opmåling.

Er du nervøs omkring selv at skulle måle op til dine nye gardiner? Vi vil gerne hjælpe med at sikre, at du får de gardiner som er bedst mulige for dig. Hvis du gerne vil have hjælp til at få lavet korrekte opmålinger til dine nye gardiner, så kan du også bestille professionel opmåling. Ved bestilling af opmåling til dine nye billige gardiner hos Top Gardiner, vil vi sende en professionel gardinmand ud til din adresse, som hjælper dig med korrekt opmåling af dine vinduer, samt giver personlig rådgivning omkring valg af gardintype, farve og materiale.

Vores gardiner på mål fremstilles i Danmark

I modsætning til mange andre danske gardinforhandlere, så fremstilles vores gardiner efter mål på dansk grund. Vi har et tæt samarbejde med vores leverandør Decolux New Line, som producerer gardinerne efter dine mål i Herning. Det betyder at du altid får kvalitetsgardiner fremstillet med dansk arbejdskraft, når du bestiller dine gardiner hos Top Gardiner. En anden klar fordel ved at vælge os som din nye gardinleverandør er, at den lokale fremstilling betyder at vi kan levere gardiner efter mål, væsentligt hurtigere end størstedelen af vores konkurrenter.

Vores tætte samarbejde med Decolux New Line betyder desuden, at vi kan tilbyde et stort udvalg af moderigtige og stilede gardiner af meget høj kvalitet, til meget lave priser. Når du køber dine gardiner efter mål hos os, så kan du være sikker på at få en tidssvarende og innovativ gardinløsning, til billige online-priser.

Har du spørgsmål eller behov for hjælp til at vælge de rette gardiner? Ring til os på tlf. 58108888 eller skriv til os her.