Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Gardiner

Her finder du Danmarks største udvalg af billige gardiner efter mål i luksuskvalitet. Vi skræddersyer dine nye gardiner, så de passer nøjagtigt til din bolig. Vores gardiner fremstilles i Herning, så vi kan levere billige gardiner efter mål til yderst konkurrencedygtige priser - og med meget kort leveringstid. Gør som tusindvis af andre danskere, og bestil billige gardiner på mål hos TopGardiner!

1 til 20 ud af 30

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 20 ud af 30

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

Bestil gardiner efter mål i luksus kvalitet hos TopGardiner

Har du også behov for at få opgraderet gardinerne i dit hjem? Hos Top Gardiner har vi leveret nye, smukke, funktionelle og ikke mindst billige gardiner efter mål, til tusindvis af danskere - og vi vil sætte en meget stor ære i, også at kunne levere nye gardiner på mål til din bolig.


Vi kan levere alle slags gardiner efter mål:

 • - Plisségardiner
 • - Rullegardiner
 • - Lamelgardiner
 • - Persienner
 • - Ovenlysgardiner
 • - Myggenet

Er du i tvivl om hvilken farve eller stoftype, der er den rigtige til dine gardiner? Bare rolig, hos os kan du altid bestille stof- og farveprøver helt gratis! Du kan dermed vælge op til 6 forskellige farve- eller stoftyper til dine nye gardiner, så du kan fornemme farve og materialer med dine egne sanser - det er nemlig den absolut bedste forudsætning for, at du får valgt de helt rigtige gardiner til din bolig.


Vi sælger billige gardiner, hvor alle kan være med økonomisk. Gardiner på mål behøver ikke nødvendigvis være noget, du skal spare op til i lang tid. Med vores lave priser er vi meget konkurrencedygtige, og du kan altid finde noget der matcher dit prisniveau, samt dine ønsker og behov.


Gardiner er en nødvendighed for de fleste, men er ikke noget man køber specielt ofte. Derfor er det også vigtigt, at du får lige præcis de gardiner, du ønsker, da det er nogle, som du formentlig skal kigge på hver eneste dag, mange år frem i tiden. Under hvert enkelt produkt finder du en grundig beskrivelse af produktet - er der noget du ikke kan finde svar på, så er du også altid meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice.


Billige gardiner efter mål, der er skræddersyet til din bolig

Hos Top Gardiner fremstiller vi altid gardinerne efter dine præcise mål, så du er sikker på at få skræddersyede gardiner, der passer helt perfekt til din bolig. Det er endda super nemt at bestille gardiner efter dine helt egne specialmål. Når du vil bestille gardiner på mål, så skal du blot måle vinduespartiet hvor du ønsker gardinet monteret, indtaste dine specialmål ved bestilling og så sørger vi for resten. På produktsiderne finder du en udførlig vejledning til, hvordan du foretager en korrekt opmåling.


Er du nervøs omkring selv at skulle måle op til dine nye gardiner? Vi vil gerne hjælpe med at sikre, at du får de gardiner som er bedst mulige for dig. Hvis du gerne vil have hjælp til at få lavet korrekte opmålinger til dine nye gardiner, så kan du også bestille professionel opmåling. Ved bestilling af opmåling til dine nye billige gardiner hos Top Gardiner, vil vi sende en professionel gardinmand ud til din adresse, som hjælper dig med korrekt opmåling af dine vinduer, samt giver personlig rådgivning omkring valg af gardintype, farve og materiale.


Det er nemlig meget vigtigt, at du får målt dine vinduer korrekt op, da der ellers kan opstå nogle trælse huller mellem gardiner og vinduer, som skaber en ubalance. Noget som både kan være til stor irritation funktionsmæssigt og designmæssigt. Sørg derfor altid for at få målt præcist op.


Uendelige muligheder hos TopGardiner

Hvis du har nogle specifikke ønsker til dine gardiner, så skulle vi gerne kunne tilbyde det. Vi har gardiner inden for ufatteligt mange stilarter – moderne, klassiske, trendy, enkle og stilfulde. Vi har både til børneværelset, soveværelset, kontoret, køkkenet – ja, vi har faktisk til alle husets rum.


Vi har også en lang række gardiner i forskellige materialer, så du kan sammensætte dem lige præcis som du synes. Måske passer lamelgardiner bedst ind i stuen, persienner i soveværelset og plisségardiner til børneværelset. Du kan også have den samme stil hele vejen gennem hjemmet, så du skaber et enkelt og stilrent look.


Når du klikker ind på de specifikke produkter, kan du læse meget mere om de forskellige farver og mønstre, som du kan vælge til gardinerne. Køb gardiner hos os, og sammensæt en løsning, der passer perfekt til dit hjem.


Forlæng levetiden på dine gardiner

Selvom gardiner er noget som normalt holder ganske længe, så kan du faktisk forlænge levetiden endnu mere. Dette kan du gøre ved at vedligeholde dem godt, og følge nogle simple råd, som du får herunder:

 • - Rengør gardinerne regelmæssigt. Nogle gardiner kan vaskes i vaskemaskinen, mens andre bør vaskes i hånden. Læs vejledningen for det enkelte produkt.
 • - Stryg dem kun forsigtigt, hvis de er blevet krøllede efter vask. De fleste af gardinerne kan ikke tåle alt for høj varme.
 • - Persienner kan naturligvis ikke vaskes i maskine, men de kan støvsuges eller vaskes i hånden, så du får al støvet væk uden at skade gardinerne.
 • - Undgå også for meget røg i hjemmet, så gardinerne ikke bliver misfarvede.

Generelt har gardiner en lang levetid. Men du kan altså forlænge denne levetid væsentligt, ved at passe godt på dem, med god vedligeholdelse og rengøring.


Gardiner er en vigtig del af rummets udtryk, derfor er det også vigtigt, at de fremstår pæne og nydelige. Det er også ofte nemt at se, hvis gardinerne enten er misfarvede eller snavsede.


Vores gardiner på mål fremstilles i Danmark

I modsætning til mange andre danske gardinforhandlere, så fremstilles vores gardiner efter mål på dansk grund. Vi har et tæt samarbejde med vores leverandør Decolux New Line, som producerer gardinerne efter dine mål i Herning. Det betyder at du altid får kvalitetsgardiner fremstillet med dansk arbejdskraft, når du bestiller dine gardiner hos TopGardiner. En anden klar fordel ved at vælge os som din nye gardinleverandør er, at den lokale fremstilling betyder at vi kan levere gardiner efter mål, væsentligt hurtigere end størstedelen af vores konkurrenter.


Vores tætte samarbejde med Decolux New Line betyder desuden, at vi kan tilbyde et stort udvalg af moderigtige og stilede gardiner af meget høj kvalitet, til meget lave priser. Når du køber dine gardiner efter mål hos os, så kan du være sikker på at få en tidssvarende og innovativ gardinløsning, til billige online-priser.


Hvis du har brug for yderligere hjælp og rådgivning, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på telefon 58108888 - eller skriv til os her. Så vil vores dygtige medarbejdere gøre deres absolut bedste, for at give dig grundig og kyndig vejledning.