Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Up & Down Honeycombplisségardin - Ensfarvede

(min: 0 cm, max: 140 cm)
(min: 0 cm, max: 300 cm)

* Skal udfyldes

Pris: 2.550,00 DKK

Specialpris fra 1.020,00 DKK

Vær den første til at bedømme dette produkt

Generelt

Honeycombplisségardiner, kaldes også duette, falder elegant ind i tidens trend med bløde linjer, som giver rummet et behageligt lys.
Disse kan også fremstilles med en alufolie inde i stoffet, som reflekterer sollyset og derved forhindrer en kraftig opvarmning af rummet. Denne variant er dermed meget velegnet til bl.a. kontorlokaler og udestuer. De er ligeledes velegnede til almindelige vinduer, skråvinduer, gavl og tagvinduer. 

Honeycombplisségardiner er en let, elegant og minimalistisk afskærmning, hvor solafskærmning ønskes at ses mindst muligt, når det ikke anvendes. Honeycombplisségardiner er produceret efter dine mål og bliver altid kontrolleret inden, at de afsendes fra fabrikken i Herning.

Styrings- & Model information:
Vores up & down er det moderne udspændte trinløse Honeycombplisségardiner, som kan placeres således at du har luft i top og bund samtidig, og dermed kan placere gardinet i midten. Den er også kendt under navne som Up and down, top and down, up & down, up/down og lignende.

Vær opmærksom på
OBS! Vær opmærksom på at farverne kan variere fra skærm til tekstil. Vi anbefaler bestilling af farveprøver. Bagsiden på gardinerne vil desuden være hvid, uanset hvilke farve der vælges.

Flere informationer:
Opmålingsvejledning
Opmålingsskema(Kan printes)
Farvevalgsvejledning

Monteringsvejledning til Up & Down Honeycombplisségardiner