Betalingskort

Levering indenfor få hverdage!

Plisségardiner

Vi forhandler et hav af forskellige former for plisségardiner i alle tænkelige farver og mønstre. Det store designudvalg gør plissegardinet til en del af din indretning hvad end det drejer sig om kontoret, soveværelset eller børneværelset. Du kan nemt bestille farveprøver på plissegardinet inden køb hvilket vi anbefaler, da farven kan variere en smule fra computer/mobil skærme. Alle vores plissegardiner kan naturligvis skræddersyes i mål til både døre og vinduer og med lofts- eller vægbeslag. Du har desuden altid mulighed for at bestille et besøg af vores professionelle gardinmand som kan hjælpe med opmålingen.

12 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

12 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Plissegardiner og de mange muligheder

Plisségardinerne kommer i to forskellige former: Up & Down plisségardiner eller traditionelle plisségardiner. Up & Down løsningen sikrer dig, at du til enhver tid kan placere dine plisségardiner lige hvor du ønsker, så du ikke skal lukke helt af for lysindfaldet, men blot kan afskærme for det direkte sollys. På denne måde kan du placere dit gardin i midten af vinduet, så du stadig kan udnytte dagslyset på den bedst mulige måde og flytte det hhv op eller ned alt efter hvor solen ramme på dagen.

Køb dine plissegardiner online nemt og trygt

At handle gardiner online er et spørgsmål om tillid, så skarpt kan det stilles op. I over ti år har Topgardiner i samarbejde med den lokale gardinfabrik leveret billige plissegardiner i høj kvalitet til de danske forbrugere. Denne gardinløsning er meget praktisk, fordi plisségardinerne optager minimal plads, når de ikke er i brug. Du kan nemt køre dem helt sammen, så de nærmest ikke optager nogen plads og bliver meget lidt synlige. Har du en vinduesramme er det et optimalt sted at parkere gardinerne for mest muligt lysindfald. Gardinerne kan monteres med en alu-bagside, så løsningen reflekterer solens stråler og du derved undgår opvarmning af dine rum, når solens stråler virkeligt træder igennem. Brug plisségardinerne til at skabe et behageligt lys, hvor du selv kan styre lysindfaldet. Se også vores rullegardiner, der på samme måde giver en god mulighed for at afskærme solen, som du ønsker det. du kan også se alle vores gardiner her.

Garanti på dine plissegardiner

Hos Topgardiner har vi altid kunden i fokus og vi sikre, at vores kunder altid får den bedste købsoplevelse med vores produkter.Vi er en af Danmarks største online forhandlere af gardiner, så du kan trygt købe dine nye plissegardiner hos os. Vi er så sikre på vores produkters kvalitet, at vi derfor giver alle vores kunder 5 års fuld reklamationsret på fejlbehæftede produkter.