Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Plisségardiner

Et plisségardin er en smuk og moderne gardinløsning, som flere og flere vælger til deres hjem, da plisségardiner er en let og enkel gardintype som ikke fylder specielt meget når de er trukket op. Her hos Topgardiner kan du få mange forskellige former for plisségardiner i alle tænkelige farver og mønstre. Hvis du er i tvivl om hvilken farve der er den helt rigtige for dig, så kan du nemt og gratis bestille stof- og farveprøver på plisségardinet, så du kan vurdere stoffet med egne øjne, før du endeligt beslutter dig for et plisségardin i en bestemt farve.

12 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

12 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 


Hvad er et plisségardin?

Et plisségardin kan nærmest betegnes som værende en kombination mellem en persienne og et rullegardin. Plisségardiner er udført i kraftig foldet stof, og de er fremstillet på en sådan måde, at gardinet folder sig sammen som en harmonika i toppen af vindueskarmen, når man trækker i snoretrækket for at rulle gardinet op. Der findes også plisségardiner med skjult snoretræk, hvor man blot skal trække eller skubbe i den nederste del af gardinet, for at føre gardinet op eller ned. Plisségardiner er smarte, da de ikke fylder særligt meget når de er foldet sammen (rullet op), og så har de et lidt mere blødt og varmt udtryk end fx persienner.


To forskellige typer plisségardiner

Plisségardinerne kommer i to forskellige udgaver: de smarte “Up & Down plisségardiner” og så den mere traditionelle udgave. Up & Down løsningen sikrer dig, at du til enhver tid kan placere dine plisségardiner lige hvor du ønsker det, så du ikke skal lukke helt af for lysindfaldet, men blot kan afskærme for det direkte sollys. Et Up & Down plisségardin monteres traditionelt midt på vinduet, således at gardinet kan trækkes enten op eller ned, afhængigt af hvor højt eller lavt solen står på vinduet. På denne måde kan du udnytte dagslyset på den bedst mulige måde, men samtidig afskærme når solen bliver lidt for generende. Et traditionelt plisségardin monteres derimod i toppen af vindueskarmen, og kan kun trækkes i én retning - nemlig nedad.


Vores plisségardiner passer til alle typer af rum

Det store designudvalg gør plisségardinet til en del af din indretning, hvad end det drejer sig om kontoret, soveværelset eller børneværelset. Plisségardinerne har generelt et mere blødt udtryk da de er fremstillet i stof. Derfor er fx gardiner med lysere stof velegnede til rum, hvor man ønsker et blødt og naturligt lysindfald, dog uden den skarpe direkte sol. Vælger man en mørkere variant, vil gardinet derimod kunne fungere som mørklægningsgardin, fx på soveværelset.


Alle vores plisségardiner kan naturligvis skræddersyes efter dine specialmål, uanset om de skal monteres i døre eller vinduer, eller om de skal monteres med loft- eller vægbeslag. Du har desuden altid mulighed for at bestille et besøg af vores professionelle gardinmand, som kan hjælpe med både opmåling og montering af dine nye plisségardiner.


Denne gardinløsning er super praktisk, da plisségardinerne optager minimal plads når de ikke er i brug. Du kan nemt køre dem helt sammen, så de nærmest ikke optager nogen plads og bliver meget lidt synlige. Har du en vinduesramme er det et optimalt sted at parkere gardinerne for mest muligt lysindfald.


Gardinerne kan monteres med en alu-bagside, så solens stråles reflekteres, og du derved undgår opvarmning af dine rum når solens stråler virkelig træder igennem. Brug plisségardinerne til at skabe et behageligt lys, hvor du selv kan styre lysindfaldet. Se også vores rullegardiner, der på samme måde giver en god mulighed for at afskærme solen, som du ønsker det. Se vores kæmpe udvalg af gardiner.


Køb plisségardiner med 5 års garanti

At handle gardiner online er et spørgsmål om tillid - så skarpt kan det stilles op. I over ti år har Topgardiner, i samarbejde med den lokale gardinfabrik, leveret billige plisségardiner i høj kvalitet til danske forbrugere. Hos Topgardiner har vi altid kunden i fokus og vi sikre, at vores kunder altid får den bedste købsoplevelse med vores produkter. Vi er en af Danmarks største online forhandlere af gardiner, så du kan trygt købe dine nye plisségardiner hos os. Vi er så sikre på kvaliteten af de produkter vi forhandler, at vi giver alle vores kunder 5 års fuld reklamationsret på fejlbehæftede produkter. Service på dette niveau finder du efterhånden ikke ret mange steder!