Betalingskort

Levering indenfor få hverdage!

Plisségardiner

Vi forhandler et hav af forskellige former indenfor plisségardiner. Plisségardinerne findes i mange forskellige farver og mønstre, så du selv kan finde det gardin, der passer til din bolig og stil – bestil farveprøver på gardinerne inden din endelige bestilling, så du er helt sikker på, at du har valgt den rigtige farve. Desuden kan du selv bestemme hvilke mål du skal bruge til dine vinduer eller døre, så du er sikret en løsning, der passer til dine lokaler. Samtidig kan du angive om dine beslag skal være til loft eller væg, igen så løsningen kommer til at passe til dine ønsker.

 

 

12 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

12 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Plisségardinerne kommer i to forskellige former: Up & Down Plisségardin eller Traditionelle plisségardiner. Up & Down løsningen sikrer dig, at du til enhver tid kan placere dine plisségardiner lige hvor du ønsker, så du ikke skal lukke helt af for lysindfaldet, men blot kan afskærme for det direkte sollys. På denne måde kan du placere dit gardin i midten af vinduet, så du stadig kan udnytte dagslyset på den bedst mulige måde.  

 

At handle gardiner online er et spørgsmål om tillid, så skarpt kan det stilles op. I over ti år har Topgardiner i samarbejde med den lokale gardinfabrik leveret billige plissegardiner i høj kvalitet til de danske forbrugere.

Denne gardinløsning er meget praktisk, fordi plisségardinerne optager minimal plads, når de ikke er i brug. Du kan nemt køre dem helt sammen, så de nærmest ikke optager nogen plads og bliver meget lidt synlige. Har du en vinduesramme er det et optimalt sted at parkere gardinerne for mest muligt lysindfald.

 

Gardinerne kan monteres med en alu-bagside, så løsningen reflekterer solens stråler og du derved undgår opvarmning af dine rum, når solens stråler virkeligt træder igennem. Brug plisségardinerne til at skabe et behageligt lys, hvor du selv kan styre lysindfaldet.


Se også vores rullegardiner, der på samme måde giver en god mulighed for at afskærme solen, som du ønsker det.