Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Honeycomb Gardin (Traditionel)

Med et honeycomb gardin er du sikret et moderne og flot plissegardin, der passer til alle rum i hjemmet. Et honeycomb gardin adskiller sig ved at være lavet af to lag stof, der dermed giver bedre afskærmning. Vi forhandler honeycomb gardiner i to varianter - ensfarvede og mørklægning. Disse dobbelte plissegardiner trækkes ned oppefra og kan fås med højre- eller venstrebetjening. Vi forhandler også gardiner med up and down funktion, hvis du ønsker mere fleksibilitet i forhold til afskærmning.

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Skræddersyet honeycomb gardin

Vi tilbyder skræddersyede honeycomb gardiner i højeste kvalitet til en fair pris. Når du køber dine gardiner gennem os, har du rigtig meget medbestemmelse og kan få lige akkurat de gardiner, du ønsker. Du kan blandt andet selv bestemme:


  • - Med eller uden mørklægning (alufolie inde i stoffet, som reflekterer sollys)
  • - Farve - Uanset hvilken farve du vælger, vil bagsiden være hvid
  • - Skinnefarve
  • - Beslag
  • - Mål
  • - Betjening i højre eller venstre side

Vi kan lave honeycomb gardiner til alle slags vinduer herunder bl.a. almindelige vinduer, skråvinduer m.m. Se hele udvalget af dobbelt plissegardiner her.

Se alle vores gardiner i plisse her.

Du er velkommen til selv at måle op og blot indtaste målene her på hjemmesiden, når du bestiller, men du kan også bestille en gardinmand gennem os, der gør arbejdet for dig. På den måde slipper du for besværet, og du ved at der er målt korrekt op af en professionel.

Topgardiner er din garanti for kvalitet og god service

Hos Topgardiner har vi mange års erfaring med at levere gardiner og løsninger i højeste kvalitet. Derudover tilbyder vi ekstraordinær god service, idet du får 5 års fuld reklamationsret på fejlbehæftede produkter, hvilket du ikke finder noget andet sted. Vi bor i det midtjyske og bestræber os på at levere inden for 3-4 dage i hele landet.


Har du spørgsmål omkring honeycomb gardiner eller lignende, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 58 10 88 88 i alle hverdage mellem kl. 9-17, eller du kan skrive til os via vores kontaktformular her på hjemmesiden.