Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Up & Down Plisségardin - Alu-Metal Bagside 20mm

(min: 0 cm, max: 160 cm)
(min: 0 cm, max: 300 cm)

* Skal udfyldes

Pris: 1.372,88 DKK

Specialpris fra 549,15 DKK

Vær den første til at bedømme dette produkt

Plisségardiner


Plisségardiner er en nem løsning når du vil skærme for solen, men samtidig have muligheden for at lukke lys ind. Det kan ske ved at placere gardinet der hvor solen er, imens lyset kommer ind ovenover og nedenunder gardinets placering.


Denne model gardin har en bagside af aluminium, hvilket gør at rummet ikke opvarmes i voldsom grad. Det er specielt smart i nyere huse med store glasfacader eller i rum hvor man vil bevare en kølig temperatur.


Dine nye gardiner produceres centralt i jylland, hvilket giver en hurtigere levering og sikrer at du får den rigtige vare første gang. 


Se alle vores Up & Down plisségardiner.


Styrings- & Model information:


Vores up & down plissegardin er det moderne udspændte trinløse plissegardin, som kan placeres således at du har luft i top og bund samtidig, og dermed kan placere gardinet i midten. Den er også kendt under navne som Up and down, top and down, up & down, up/down og lignende.


OBS! Vær opmærksom på:  • Bagsiden på ALU-bagside plisségardinerne indeholder unikke alu-krystalperler, som reflekterer solens stråler væk fra rummet og dermed mindsker den sædvanlige opvarmning. Bagsiden er altså ikke beklædt med aluminiumsfolie på traditionelfacon, men i stedet med stødt aluminium som samtidig bibeholder det lækre look.

  • Tekstilen vil have huller, således at snoren kan løbe igennem.

  • Farverne kan variere fra skærm til tekstil. Vi anbefaler bestilling af farveprøver.


Flere nyttige informationer: