Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Billige Plissegardiner (Traditionel)

Her ser du vores udvalg af billige plissegardiner i topkvalitet. Plissegardinerne findes i mange forskellige farver og mønstre, og med vores farvevælger kan du nemt finde lige netop det gardin, der passer bedst til din bolig og stil. Desuden kan du selv bestemme hvilke mål du skal bruge til dine vinduer eller døre, så du er sikret en løsning, der passer til dine rum. Samtidig kan du angive om dine beslag skal være til loft eller væg, igen så løsningen kommer til at passe til dine ønsker. Hos Topgardiner har vi to varianter af billige plissegardiner: Up & Down plissegardiner, samt de traditionelle plissegardiner som du ser her på siden.

 

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 


Billige plissegardiner i høj kvalitet

Nye plissegardiner er noget af det mest nemmeste man kan gøre for sig selv, for at få nyt liv i sin stue når det bliver forår - eller efterår med den lavthængende sol der ofte kan irritere.

Du kan købe dine nye billige plissegardiner på mål og der er mange forskellige slags at vælge imellem, du skal blot måle op og vælge et mønster eller en farve.Døjer du med varme på grund af store vinduespartier kan det være en stor fordel at bestille sine nye plissegardiner med alu-bagside, så varmen reflekteres bort. Se her en komplet oversigt over alle plissegardinerne.

Ønsker du mulighed for at mørklægge dit soveværelse med plissegardiner, kan du blot vælge denne mulighed. Du skal være opmærksom på at der med plissegardiner altid vil komme lys ind, der hvor snorene løber igennem stoffet. Bemærk at du ikke nødvendigvis behøver at vælge sort som farve, når du køber dine nye mørklægningsgardiner - dette skyldes at mørklægningen kommer fra gardinets bagside, så du kan sagtens mørklægge med gule gardiner.

Har du behov for hjælp til opmåling eller montering af dine nye plissegardiner kan du bestille en gardinmand online - Så kommer vores gardinmontør hjem til dig og måler op og når gardinerne er klar fra fabrikken kommer han hjem til dig og sætter dem op. Han går ikke før du er helt tilfreds.

Topgardiner er de bedste til prisen

Vi har i mange år haft en kæmpe passion for gardinløsninger til private og til erhvervslivet. Vi sælger alle typer gardiner fx rullegardiner, persienner, plissegardiner og meget mere. Vi kan hertil levere til nogle helt særlige priser på trods af at kvaliteten altid er høj.

Udover Billige plissegardiner står vi også altid klar med en kompetent rådgivning og besidder landets bedste produktkendskab. Vi kan derfor være behjælpelige med hele processen fra beslutningen, til opmålingen, købet og opsætningen. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.

Vi kører ofte vilde rabatter på webshoppen - helt op til 60 %! og får løbende nye varer, designs og farver. Gå ikke glip af de gode tilbud på gardiner.