Betalingskort

Levering indenfor få hverdage!

Billige plissegardiner - traditionelle

Vi forhandler et stort udvalg af plisségardiner. Plisségardinerne findes i mange forskellige farver og mønstre, så du selv kan finde det gardin, der passer til din bolig og stil – bestil farveprøver på dine nye plissegardiner inden din endelige bestilling.

Så er du helt sikker på, at du har valgt den rigtige farve. Desuden kan du selv bestemme hvilke mål du skal bruge til dine vinduer eller døre, så du er sikret en løsning, der passer til dine lokaler. Samtidig kan du angive om dine beslag skal være til loft eller væg, igen så løsningen kommer til at passe til dine ønsker.

Topgardiner har to varianter af plissegardiner, Up & Down plissegardiner, samt de traditionelle plissegardiner du finder her på siden.

 

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Nye plissegardiner er noget af det mest nemmeste man kan gøre for sig selv, for at få nyt liv i sin stue, når det bliver forår - eller efterår med den lavthængende sol der ofte kan irritere.

Du kan købe dine nye gardiner på mål og der er mange forskellige slags at vælge imellem, du skal blot måle op og vælge et mønster eller en farve.

Døjer du med varme på grund af store vinduespartier kan det være en stor fordel at bestille sine nye plissegardiner med alu-bagside, så varmen reflekteres bort.

Ønsker du mulighed for at mørklægge dit soveværelse med plissegardiner, kan du blot vælge denne mulighed. Du skal være opmærksom på at der med plissegardiner altid vil komme lys ind, der hvor snorene løber igennem stoffet.

Bemærk at du ikke nødvendigvis behøver at vælge sort som farve, når du køber dine nye mørklægningsgardiner - dette skyldes at mørklægningen kommer fra gardinets bagside, så du kan sagtens mørklægge med gule gardiner.

Har du behov for hjælp til opmåling eller montering af dine nye plissegardiner kan du bestille en gardinmand online - Så kommer vores gardinmontør hjem til dig og måler op og når gardinerne er klar fra fabrikken kommer han hjem til dig og sætter dem op. Han går ikke før du er helt tilfreds.