Betalingskort

Levering indenfor få hverdage!

Plisségardiner Up and Down

Billige Up & Down plissegardiner for fuld kontrol

Der findes flere forskellige typer plisségardiner, blandt andet.standardmodellen med snoretræk og den mere avancerede model du ser her. Der går under navnet Up & Down plissegardiner. Disse gardiner kan betjenes både oppe- og nedefra og de kan placeres, lige hvor det giver bedst mening i vinduesrammen.

Plissegardiner er en moderne løsning til det moderne hjem. Se udvalget herunder.

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Du kan kende plisségardinet på det plisserede stof, der minder om trappe af papir. Plisségardinet er en ideel blanding af det dekorative og det funktionelle.

Det populære plissegardin kan køre begge veje - også oppe fra og ned - hviket gør at man kan dække den nederste del af vinduet, hvis solen generer om morgenen.

Et Up and Down plissegardin sætter dig i stand til at styre hvor i lokalet, der bliver skygge og samtidig stadig få sollyset ind både over og under gardinet. Det gør up and downgardiner til en rigtig smart løsning, der er særdeles anvendelig til hverdag.


Trænger din bolig til nye gardiner, kan du bestille et besøg fra vores gardinmand, så får du både professionel vejledning, opmåling og montering af gardiner, hvis du ønsker det. Vi kan også enten kun måle op eller kun opsætte dine up and down plissegardiner.


Skræddersyede Up & down gardiner


Idet vi laver dine nye plissegardiner helt efter dine ønskede mål, er det ikke nødvendigt at stå og fumle med hobbykniv, nedstryger eller kapgeringssav for at tilpasse gardinerne og deres ophæng, de bliver fremstillet til de mål du ønsker, det kan ikke være nemmere!


Opmåling af plissegardiner


Husk at lægge en centimeter til i begge ender når du måler op. Er du ikke helt sikker på hvordan du måler har vi en vejledning her på siden, eller du kan bestille et besøg af vores professionelle gardinmand, så klarer han det for dig.