Betalingskort

Levering indenfor få hverdage!

Plisségardiner Up and Down

Billige Up & Down plissegardiner for fuld kontrol

Der findes flere forskellige typer plisségardiner, blandt andet.standardmodellen med snoretræk og den mere avancerede model du ser her. Der går under navnet Up & Down plissegardiner. Disse gardiner kan betjenes både oppe- og nedefra og de kan placeres, lige hvor det giver bedst mening i vinduesrammen.

Plissegardiner er en moderne løsning til det moderne hjem. Se udvalget herunder.

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Up and down plissegardiner er det nye sort

Du kan kende plisségardinet på det plisserede stof, der minder om en trappe af papir. up and down plisségardinet er en ideel blanding af det dekorative og det funktionelle. Det populære up and down plissegardin kan køre begge veje - oppefra og ned - hvilket gør at man kan dække den nederste del af vinduet, hvis solen generer om morgenen eller køre de ned om aftenen når solen står lavt. Et Up and Down plissegardin sætter dig i stand til at styre hvor i lokalet, der bliver skygge og samtidig stadig få sollyset ind både over og under gardinet. Det gør up and down gardiner til en rigtig smart løsning, der er særdeles anvendelig til hverdagen, både på kontoret, i stuen eller køkkenet. Trænger din bolig til nye gardiner, kan du bestille et besøg fra vores gardinmand, så får du både professionel vejledning, opmåling og montering af gardiner, hvis du ønsker det. Vi kan også enten kun måle op eller kun opsætte dine up and down plissegardiner.

Se alle vores flotte plissegardiner her.

Skræddersyede Up and down plissegardiner

Idet vi laver dine nye plissegardiner helt efter dine ønskede mål, er det ikke nødvendigt at stå og fumle med hobbykniv, nedstryger eller kapgeringssav for at tilpasse gardinerne og deres ophæng, de bliver fremstillet til de mål du ønsker, det kan ikke være nemmere! Vores up and down plissegardiner fås i alle tænkelige farver hvad end du er til pangfarver eller et nedtonet look. Du vælger selv om gardinet skal være med alu metal, mønstret eller ensfarvet stof, mørklægning mv. Mulighederne er mange.

Opmåling af dine plissegardiner up and down

Husk at lægge en centimeter til i begge ender når du måler op. Er du ikke helt sikker på hvordan du måler har vi en vejledning her på siden som sikkert tager dig igennem trin for trin. Du er også meget velkommen til at bestille et besøg af vores professionelle gardinmand, så klarer han det for dig og du kan få helt ro i maven og vide at målene bliver taget korrekt.