Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Plissegardiner Up and Down

Der findes flere forskellige typer af plissegardiner, blandt andet standardmodellen med snoretræk, og så den mere avancerede model som du ser her. Denne type går under navnet up and down plissegardiner. Disse gardiner kan betjenes både oppe- og nedefra, og de kan placeres lige netop der, hvor det giver bedst mening i vinduesrammen. Plissegardiner up and down er en smart og elegant løsning, der passer godt ind i det moderne hjem.

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Up and down plissegardiner er det nye sort

Du kan kende plisségardinet på det plisserede stof, der minder om en trappe af papir. Up and down plisségardinet er en ideel blanding af det dekorative og det funktionelle.

Det populære up and down plissegardin kan køre begge veje - oppefra og ned - hvilket gør at man kan dække den nederste del af vinduet, hvis solen generer om morgenen eller køre det ned om aftenen, når solen står lavt.


Et plissegardin med Up and down funktion, giver dig mulighed for at styre hvor i lokalet, du får skygge, samtidig med du kan få sollyset ind både over og under gardinet. Det gør up and down gardiner til en super smart løsning, der er særdeles anvendelig til hverdagen, både på kontoret, i stuen eller køkkenet. Så kan du uforstyrret se TV, lave mad eller arbejde ved computerskærmen uden generne fra sollys i øjnene.

Trænger din bolig til nye gardiner, kan du bestille et besøg fra vores gardinmand. Så får du både professionel vejledning, opmåling og montering af gardiner, hvis du ønsker det. Du kan også specifikt vælge, at du kun ønsker hjælp til at måle op eller udelukkende ønsker hjælp til selve opsætningen af dine up and down plissegardiner.


Opmåling af up and down plissegardiner

Når man skal foretage opmåling af up and down plissegardiner, er det vigtigt at huske at lægge en centimeter til i begge ender når du måler op. Det er særligt væsentligt at have for øje, hvis du ønsker at bestille plissegardiner up and down efter mål.


Er du ikke helt sikker på hvordan/hvor du du måler i/uden på vindueskarmen, har vi en vejledning her på siden som sikkert tager dig igennem trin for trin. Du er også meget velkommen til at bestille et besøg af vores professionelle gardinmand, så klarer han det for dig og du kan få helt ro i maven og vide at målene bliver taget korrekt.


Skræddersyet løsning

Idet vi laver dine nye Up and down plissegardiner skræddersyet til dine ønskede mål, er det ikke nødvendigt at stå og fumle med hobbykniv, nedstryger eller kapgeringssav, for at tilpasse gardinerne og deres ophæng. De bliver fremstillet til de mål du beder os om - så kan det ikke gøres nemmere! Uanset hvilken løsning du vælger, vil vi have billige plissegardiner up and down til nogle af markedets skarpeste priser.


Vores up and down plissegardiner fås tilmed i alle tænkelige farver hvad end du er til pangfarver eller et nedtonet, mere neutralt look i hjemmet. Har du i forvejen meget neutrale farver i et rum i form af møbler og vægge, kan et alternativ til at male væggen være gardiner i en farve, du er vild med. Omvendt, har du i forvejen kulørte møbler eller malerier i pang farver, kan et mere neutralt valg af dine plissegardiner Up and down måske være det ideelle til dit hjem.


Du vælger selv om gardinet skal være med alu metal, mønstret eller ensfarvet stof, mørklægning eller andet. Mulighederne er nærmest uendelige, så du vil med garanti kunne finde en løsning der matcher din indretning og ønsker.


Up and down plissegardiner til mørklægning

Ønsker du at have et mørkt rum, som f.eks. på soveværelset eller børneværelset for en forbedret nattesøvn, kan du også bestille plissegardiner up and down til mørklægning her hos Topgardiner. Dog skal du være opmærksom på, at der er huller i snorene i et plissegardin, så ønsker du en optimal mørklægning for et fuldstændig mørkt rum, skal du vælge en anden gardinløsning.