Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Kædetræksrullegardiner - Ensfarvede

(min: 0 cm, max: 320 cm)
(min: 0 cm, max: 280 cm)

* Skal udfyldes

Pris: 776,07 DKK

Specialpris fra 310,43 DKK

Vær den første til at bedømme dette produkt

Generelt
Vores rullegardiner kan bruges til solafskærmning og er flotte og funktionelle. Rullegardiner er den enkle løsning, hvor nye modeller og farver skaber en hyggelig stemning.

Der er altid mulighed for at vælge egne mål, højde og bredde. Disse kan være færdige mål eller stramme/karmmål. Vores rullegardiner kræver næsten ingen rengøring pga. den specielle overfladebehandling af polyester eller bomuldsstof.

Rullegardiner er ikke alene en praktisk og effektiv solafskærmning, idet det også kan være en del af et nøje tilrettelagt indretningsdesign. Desuden kan de bruges som dekoration i rum såsom kontor, stue, udestue, køkken, gang, trappeparti eller badeværelser, hvor der kan være brug for at skabe stemning. 

Med Topgardiner kan du indrette din arbejdsplads eller dit hjem præcis, som du vil have det. Der er så mange muligheder, og du kan skabe nøjagtig den stramme og funktionelle, farverige og sjove, eller bløde og afslappende stemning, som du ønsker.

Rullegardiner fra Decolux New Line kan leveres i mange varianter. Du kan vælge mellem ensfarvet, mønstret eller mørklægningsgardiner. Derudover kan du vælge farven af stoffet således, at den matcher eller står i kontrast til rummets andre farver.

Gardinet er inkl. beslag og dermed klar til opsætning.


Vær opmærksom på
OBS! Vær opmærksom på at farverne kan variere fra skærm til tekstil. Vi anbefaler bestilling af farveprøver.

Flere informationer:
Opmålingsvejledning
Opmålingsskema(Kan printes)
Farvevalgsvejledning

Monteringsvejledning til rullegardiner(Plastikbeslag)
Monteringsvejledning til rullegardiner(Metalbeslag)