Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Dobbelt rullegardin

Et dobbelt rullegardin giver ekstra frihed til selv at bestemme. Hos Topgardiner finder du dobbelte rullegardiner, der laves på specifikke mål, så det passer til netop dine vinduer. Du har desuden mulighed for at vælge om dit dobbelt rullegardin skal være højre eller venstrestyret. Når du vælger et dobbelt rullegardin får du en kombination mellem en persienne og et klassisk rullegardin, hvilket giver mulighed for at kontrollere lysindfaldet. Se også vores mange andre elegante rullegardiner.

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 


Dobbelt rullegardin - hvordan fungerer det?

Når du vælger at indrette dit hjem med et dobbelt rullegardin, kan du nyde godt af flere fordele. Du får nemlig hele to gardiner i ét - uden at det hverken fylder mere eller er til besvær.

Med et dobbelt rullegardin får du en kombination af en persienne og et klassisk rullegardin, som du kender det. Dette gør, at du let kan kontrollere lysindfaldet i hjemmet. Nogle gange har man blot brug for at afskærme for lyset, så det ikke er generende i fjernsynsskærmen eller computerskærmen og det kan virke næsten voldsomt, at skulle trække gardinerne helt for og dermed lukke alt lys ude. Det dobbelte rullegardin gør det let at justere lysindfaldet selv, så du ikke behøver at trække helt for og derfor stadig kan nyde det til tider sparsomme dagslys.
Et dobbelt rullegardin fungerer ved at der er to gardiner i samme skinne, der styres ved hjælp af kædetræk som enten er højre eller venstrestyret. Gardinet er stribet, hvilket giver det dobbelte rullegardin sin smarte funktion. Du kan således vælge mellem tre funktioner i dit dobbelt rullegardin:

  • - Når et dobbelt rullegardin er trukket fra: giver fuldt naturligt lysindfald
  • - Når striberne på et dobbelt rullegardin flugter med hinanden: giver samme funktion som en persienne, hvor der afskærmes for dele af lysindfaldet. Der skabes samtidig også lidt privatliv, uden at lukke helt af for det naturlige lys
  • - Når striberne på et dobbelt rullegardin er forskudt for hinanden: giver fuld afskærmning som et klassisk rullegardin og lukker det naturlige lys helt ude

Leder du derimod efter helt klassiske rullegardiner? Hos Topgardiner finder du et kæmpe udvalg af rullegardiner efter mål og de findes i et væld af farver og muligheder. Vi leverer selvfølgelig både rullegardiner og dobbelt rullegardiner efter mål, så passer perfekt til dit hjem og vinduer.

Dobbelte rullegardiner har mange fordele

Når du investerer i et dobbelt rullegardin får du som tidligere nævnt to gardiner i ét - men fordelene stopper ikke der. Nedenfor har vi samlet alle de skønne fordele, som du kan nyde godt af, når du bestiller et dobbelt rullegardin hos Topgardin:

Dobbelt rullegardin efter mål

Når du bestiller et dobbelt rullegardin hos Topgardiner, bliver det naturligvis fremstillet efter nøjagtige mål. På denne måde sikrer du dig, at gardinet passer perfekt til dit vindue og behov, uden at gå på kompromis med hverken udseende eller funktionalitet.

Det er muligt at bestille et dobbelt rullegardin, der måler op til 320 cm i bredden og 280 cm i højden. Dette er for at sikre funktionaliteten og stabiliteten. Hvis du har brug for et dobbelt rullegardin der måler bredere end 320 cm, anbefaler vi at du bestiller to gardiner i stedet.

Væld af farver

Vores dobbelte rullegardiner findes i et væld af forskellige farver, så det er muligt at vælge netop den farve, der passer bedst til dit hjem og indretning. Vi anbefaler altid at bestille en farveprøve inden, da farverne på skærmen kan afvige fra virkeligheden.

Regulering af lys i hjemmet

Det dobbelte rullegardin gør det muligt at justere det naturlige lysindfald i hjemmet. Du kan let regulere om du kun ønsker at lukke delvist af for lyset, hvis det eksempelvis generer i computerskærmen, eller du kan vælge om der skal trækkes helt for, så alt lyset forhindres og der skabes privatliv om aftenen.

Let betjening

Når du bestiller et dobbelt rullegardin hos Topgardin, har du samtidig mulighed for at vælge om gardinet skal være højre eller venstrestyret, men også om det skal være en almindelig oprulning eller omvendt oprulning samt hvilken form for kædetræk du ønsker.

Har du spørgsmål til dit nye dobbelt rullegardin?

Hos Topgardiner har vi gjort det let at bestille et nyt dobbelt rullegardin - du indtaster blot mål og vælger de ønskede funktioner, så leverer vi dit nye gardin nemt og bekvemt. Du finder også både opmålingsvejledning, farvevalgsvejledning og monteringsvejledning, men skulle du alligevel have spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 58 10 88 88 eller mail info@topgardiner.dk - vi sidder klar til at hjælpe dig! Husk at vi også tilbyder montering af dit nye dobbelt rullegardin. Så sparer du både tid og kræfter.