Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Rullegardin med fjedertræk

Et rullegardin med fjedertræk er den gode gamle model, hvor en fjeder går ind og holder snorene til rullegardinet fast. Hos Topgardiner kan du vælge mellem tre forskellige varianter af rullegardiner med kædetræk: ensfarvede, mønstrede eller med mørklægning. Alle rullegardiner på denne side har et fjedertræk, der nemt kan betjenes ved træk i selve gardinsnoren. Desuden har vores rullegardiner med fjedertræk trinløs oprulning, hvor hastigheden kan justeres med den medfølgende nøgle.

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Hvordan monterer jeg rullegardiner med fjedertræk?

Når du skal opsætte dine nykøbte rullegardiner medfølger der som regel en monteringsvejledning i pakken, når du modtager dine gardiner. Har du mistet vejledningen eller ligger den ikke i pakken, kan du altid downloade en ny monteringsvejledning i PDF-format fra vores hjemmeside.


Hvis du ikke selv har mod på at give dig i kast med at opsætte dine nye fjedertræks rullegardiner, så er der hjælp at hente. Ring til vores dygtige gardinmand og bestil en tid. Så kommer han, mod et mindre beløb, og opsætter dem får dig.


På den måde skal du ikke være nervøs for om du nu får sat gardinerne rigtigt op og om det holder. Vores gardinmand er yderst professionel og ved præcis hvordan alle typer af gardiner skal opsættes, uanset hvilken type vindueskarm du måtte have.


Rullegardiner med fjeder er klassisk mode

De fjedrende rullegardiner var yderst populære tilbage i tiden, hvor vi i dag har fået mange andre muligheder at vælge mellem. De er dog stadig lige så aktuelle i dag som de altid har været, formentligt på grund af deres simplicitet, og at de nemt kan gøres rene med en fugtig klud.


Du bestemmer selv om trækket skal sidde i højre eller venstre side og om stoffet skal være beklædt med et heldækkende materiale på bagsiden, som giver mørklægningseffekten. Hertil fås designet i et utal af varianter som tiltaler både børn og voksne.


Fordele ved rullegardiner med fjedertræk


  • - Velegnet som solafskærmning
  • - Velegnet til mørklægning
  • - Kræver minimal plads
  • - Købes på specialmål
  • - Kan rengøres let

Kan jeg selv vælge størrelsen på rullegardiner med fjedertræk?

Ja, du kan selv designe dine rullegardiner, men husk at der skal være plads foroven og forneden til afslutning og hæftning af rullegardinet.


Vælg i mellem 75 forskellige mønstre, eller vælg et ensfarvet rullegardin. Du kan også vælge en model med aluminiumsbagside, som skaber en mørklæggende effekt. Dette er særligt velegnet til soveværelset. Husk at du altid kan bestille en farveprøve inden du køber nogle af vores skønne designs.


Vi specialiseres os særligt i, at levere skræddersyede men billige gardinløsninger til vores kunder. De fleste vindueskarme er forskellige og derfor tilbyder vi naturligvis, at du får dine rullegardiner med fjedertræk i præcis de mål du skal bruge.


Hos Topgardiner får du altid beslag til opsætning af rullegardiner med i købet, så slipper du for at tænke på det.