Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Rullegardiner med kædetræk

Rullegardiner med kædetræk har den store fordel, at rullegardinet kører mere stabilt end et fjedertræksgardin, og dermed har kædetræksrullegardinet en længere holdbarhed. Vores rullegardiner med kædetræk fås i en lang række forskellige farver og mønstre, men de er også meget populære som effektive mørklægningsgardiner. I soveværelset er et rullegardin med kædetræk særligt velegnet, hvis du ønsker at mørklægge rummet for natten, da gardinet dagligt vil blive brugt og kravet til holdbarhed derfor er ekstra højt. Husk regelmæssigt at kontrollere at dit rullegardin kædetræk sidder rigtigt i kædehuset, ellers kan rullegardinet sætte sig fast.

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Rullegardiner med kædetræk er ekstra solide

Dit kædetræks rullegardin er dermed et effektiv værktøj til solafskærmning på kontoret eller alle andre af husets rum - og et valg som går fint i tråd med hjemmets øvrige indretning. Vælger du et rullegardin med kædetræk har du med andre ord valgt en enkel løsning som både er stilfuld og funktionel. Gardiner er for mange en stor del af indretningsudtrykket og et vinduesparti uden kan hurtigt se noget tomt og mangelfuldt ud.

Et par rullegardiner vil hurtigt skabe den hjemlige stemning og stilfulde udtryk på et splitsekund - og så er der stort set ingen vedligeholdelse!

Hjælp til målene på mit rullegardin

Vi har skrevet en glimrende opmålings guide som forklarer trin for trin hvordan du opmåler selv. Guiden finder du under hver produkttype. Vær dog også opmærksom på at farverne kan variere fra skærm til virkelighed så vi anbefaler at du bestiller en stofprøve hvis du er i tvivl. Bestil et skræddersyet rullegardin med kædetræk i dag - vi er billigt men går aldrig på kompromi med kvaliteten!

Har du spørgsmål eller er du mest tryg ved ikke selv at stå for opmålingen, så hjælper vi gerne med denne del også.

Fordelene ved rullegardiner med kædetræk

Her kan faktisk nævnes mange. Har du børn eller kat kan det være praktisk ikke at have lange hængende stofgardiner ned til gulvet. Der kan et simpelt rullegardin med kædetræk være en solid løsning, som endda bidrager med et smukt look. Er du så heldig at have meget store vinduer og elsker et oplyst hjem, så er disse gardintyper også for dig. Med et traditionelt gardin er du nødt til enten at mørklægge helt eller evt halvt hvis du har persienner persienner, men med rullegardiner med kædetræk kan du flytte gardinet alt efter hvor solen står. Dermed undgår du at skulle mørklægge fx. stuen eller kontoret mere end højest nødvendigt.

Du bestemmer selv hvor lysgennemtrængeligt selve gardinstoffet skal være. Måske ønsker du blot at dine rullegardiner tager det værste af solen men uden at lukke helt af. Hvis vi aler om soveværelset derimod kan det være praktisk at have indbygget mørklægning i rullegardinet. Kædetrækket gør det super nemt og uden besvær hurtigt at ændre placering. udover stoffets materiale, farve og mønster har du også mulighed for at vælge specielle kædetræk til rullegardinerne. Vi ønsker at tilbyde præcis den løsning du drømmer om.

Hvordan er jeg helt sikkert på at få det rigtige?

Det er ikke alle som føler sig lige trygge ved selv at måle sine rullegardiner med kædetræk op. Derfor har du altid mulighed for at book vores professionelle gardinmand som kan komme og gøre det for dig. Vi tilbyder naturligvis også at hjælpe dig med opsætningen. Måske r er det alle første gang du skal have et rullegardin med kædetræk, måske trænger de gamle bare til en udskiftning - lige meget hvad, er farven altid et vigtigt fokus. Farven kan godt snyde en smule fra computer-og mobilskærm i forhold til hjemmesiden.

Hvis du er den mindste smule i tvivl om farven, så vil vi anbefale at du bestiller en stofprøve hjem inden du køber rullegardinerne.