Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser regler

Ved brug af Topgardiner.dk at kunden har accepteret handelsbetingelser. Topgardiner har ret til skifte/lav om hanedlsbetingelserne enhver tidspunkt. 

 

Priser og Betaling
Alle priser på www.topgardiner.dk er inkl. moms, afgifter m.m.

og Pengene trækkes på kundens kort, når varen er sendt fra lager.

Levering
Der opkræves ikke et ekspeditionsgebyr, men en fragtpris. Prisen afhænger af vægten, som skal afsendes. Vareprøver, fremsendes med Post Nord og tilsendes uden fragtomkostninger.

Levering af en ordre vil ske til den adresse, der angives under bestilling.

Fortrydelsesret
Ifølge forbrugeraftalelovens §18 har du, som køber, 14 dages fortrydelsesret, men da din ordre produceres efter specialmål, falder fortrydelsesretten bort ved afgiven ordre og accept af denne, hvilket skyldes, at produktionen af det bestilte igangsættes ved ordrens afgivelse og accepten af denne.

Skulle det ske, at du fortryder din bestilling, bedes du rette henvendelse til vores kundeservice. Adressen er info@topgardiner.dk. Hvis produktionen ikke er påbegyndt, annullerer vi selvfølgelig din ordre omgående.

Beskadigelse/bortkomst
Skulle en forsendelse under transport fra os til dig lide skade eller bortkomme, påtager vi os det fulde ansvar. Vi betragter først varerne som leveret, når du har modtaget forsendelsen i hel og ubeskadiget stand. Dette betyder, at du aldrig kommer til at hæfte for varer, der er bortkommet/beskadiget under transporten. Ved modtagelsen af pakken/varerne skal du kontrollere for transportskader inden kvittering for modtagelsen. Såfremt der er en skade på pakken/varerne skal der gøres indsigelse over for transportfirmaet på stedet.

VIGTIGT! Viser emballagen tegn på skade, når du modtager den, skal du åbne pakken i overværelse af postbuddet eller fragtmanden, idet kvittering for modtagelsen er det samme som at sige, at varen er i orden. Er varen beskadiget, påføres kvitteringen "nægtet modtagelse på grund af beskadigelse", hvorefter postbuddet/fragtmanden tager pakken med igen. Herefter skal vi straks kontaktes. Opdager du først transportskaden efterfølgende, skal du ligeledes straks kontakte os.

Det er vigtigt, at den beskadigede emballage bevares for senere besigtigelse af transportør. TOPGardiner sørger altid for, at du som kunde bliver holdt skadesfri.

Garanti/Reklamationsret
På alle vores produkter ydes 5 års reklamationsret i henhold til gældende dansk lovgivning på området. Skulle det være tilfældet, at dine gardiner går i stykker efter garantiperioden, er du velkommen til at kontakte os, hvorefter vi kan finde en løsning, som passer dig bedst. Transport omkostningerne betales af Topgardiner til og med 2 års period. Det bliver faktureret fragt omkostningerne til kunden efter 2 års reklamation er forbi. 

Husk altid at gemme fakturaen, da den er dit garantibevis. Garantien dækker for eksempel ikke ved: betjeningsfejl, modifikationer eller misbrug fra brugerens side. Eventuelle mangler skal reklameres inden for rimelig tid til vores kundeservice på mail: info@topgardiner.dk

Logstatistik
Logstatistik bruges på www.topgardiner.dk og betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende www.topgardiner.dk har haft, hvor de kommer fra og på hvilken del af websitet, dette forlades m.m.

På www.topgardiner.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og funktionaliteten.

Logstatistik bruges til:
- at skabe øget brugervenlighed.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du registreres med følgende personlige oplysninger:

www.topgardiner.dk

Firmanavn: Decolux New-Line ApS

             Adresse: Farvergade 15 Fjelstervang

                             6933 Kibæk - Denmark

        Cvr: 38775758

        Telefonnummer: +455810 8888

        Email: info@topgardiner.dk


- Personoplysningerne registreres hos TOPGardiner og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.
- Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
- Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
- Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
- Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
- Oplysningerne videregives ikke til tredjepart.
- Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos TOPGardiner har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Henvendelser i forbindelse med dataindsamlingen rettes til TOP Gardiner via e-mail: info@topgardiner.dk


Tvist og uenigheder
Ved en eventuel tvist angående leverancen eller betaling, skal det afgøres efter dansk lovgivning ved Retten i Herning.