Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Myggenet

Myggenet til døre og vinduer

Med et myggenet kan du nemt afskærme dit hjem for diverse myg og andre flyvende kryb, så du i de varme måneder har let adgang til den dejlige varme på en god sommerdag, uden at skulle bekymre dig om insekter på afveje. Vi tilbyder forskellige myggenet til døre og vinduer. Se udvalget her på siden og find en løsning, der passer til dine behov inden de varme måneder begynder.

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Med et myggenet til døre og vinduer slipper du for dyr i hjemmet

Er du også træt af at få myg og insekter ind i stuen og soveværelset, når du har åbne vinduer derhjemme i de varme måneder? Med et myggenet til døre og vinduer, kan du holde dyrene ude og samtidig få frisk luft ind. Vi forhandler forskellige typer myggenet, så der er noget til ethvert behov.

Herunder får du et overblik over vores udvalg:
 • Myggenet til døre (skydedør og svingdør)
 • Myggenet til vinduer (med lås, med magnet og til udvendigt)

 • Alle vores myggenet er transparente i farve og materiale, og passer ind i det moderne hjem uden at springe i øjnene. Udover det er alle modellerne nemme at montere og kan gøres af øvede såvel som nybegyndere. Vores servicemindede medarbejdere er også altid klar til at hjælpe dig med monteringen. Du vælger selv dato og tidspunkt for montering.

  Køb et myggenet til døre og vinduer hos os og den nyd friske luft og en god nattesøvn uden insektbid eller hævede, kløende øjne fra pollen den næste morgen til forår og sommer.

  Myggenet i mange varianter fra Topgardiner.dk

  Vores myggenet til døre og vinduer (også kendt som insektnet) fås i mange forskellige varianter, så de kan bruges til eksempelvis:
 • Vinduer
 • Svingdøre
 • Skydedøre
 • Terrassedøre

 • Du kan desuden få insektnet med både magnet eller lås, alt efter dit behov.

  Derudover kan du vælge imellem løsninger i forskellige størrelser, både til vinduerne og dørene, da du selv kan indtaste dine ønskede mål ved bestillingen. Vi tilbyder myggenet i forskellige priser, så du kan med garanti finde en løsning der er indenfor dit budget.

  Nogle af vores myggenet er bedre egnet til montering ved vinduer, mens andre er bedre egnet til montering ved døre. Læs mere om de forskellige produkter og find ud af hvilke modeller der passer til dine ønsker og behov.

  Derudover har det enkelte produkt et monteringsguide, opmålingsskema og andre nyttige informationer til dit køb, så kan du være sikker på at resultatet bliver som ønsket.

  Hvad med nogle nye gardiner når nu du er i gang? Bestil opmåling af gardiner - så kommer en gardinmand ud til din adresse og måler op. Vælg selv en ønsket dato og tidspunkt, der passer dig. Gør dine vinduer og døre klar til de varme måneder med myggenet og gardiner fra Topgardiner.dk.

  Køb myggenet til døre og vinduer med magnet eller lås

  Med et insektnet der har magnet eller lås, er du sikker på, at dyrene ikke slipper ind selvom det blæser. Alt efter hvilken type vinduer eller døre du har, kan du enten vælge et insektnet med magnet eller lås.

  Alle vores myggenet er lavet af danske Decolux New Line, der i mere end 30 år har produceret gardiner og myggenet til skandinaviske hjem. Alle deres produkter er lavet af højeste kvalitet og er yderst holdbare, derfor tilbyder vi også 5 års garanti på alle deres insektnet.

  Myggenet fra Decolux New Line sørger for et bedre indeklima i hjemmet under de varme, solrige måneder. Med et myggenet kan du lufte ud dag og nat og undgå indelukkede rum, selv når gardinet er rullet ned.

  Vores producent ligger centralt i Herning. Derfor garanterer vi en kort ventetid på dit nye myggenet og andre produkter fra Topgardiner.dk.

  Brug for hjælp til valg af dit nye myggenet?

  Hos Topgardiner finder du altid insektnet af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Er du i tvivl om hvilket myggenet du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

  Vi rådgiver og hjælper med:
 • Opmåling: Du kan bestille en gardinmand hos os, der kommer hjem til dig og hjælper med opmålingerne. Så er du sikker på, at dit nye myggenet passer præcist til målene på din dør eller vindue
 • Hvilken type myggenet, du skal bruge: F.eks. hvis du er i tvivl om dit myggenet til vindue skal sidde ind- eller udvendigt, eller om dit nye net skal have lås eller magnet
 • Opsætning af dine nye myggenet og gardiner (ekstra omkostning).
 • Viser farveprøver og tekstiler

 • Kontakt os på tlf. +45 5810 8888. Vores telefons åbningstider er alle hverdage fra kl. 9.00 - 17.00. Du kan også sende en mail på info@topgardiner.dk. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig.
  Vi råder også til at du udfylder vores hjemmesides kontaktformular. Så kan vi hurtigere hjælpe dig med det specifikke problem, du ønsker hjælp til.