Betalingskort

Levering indenfor få hverdage!

Myggenet

Insektnet og myggenet efter mål

Vores myggenet (også kendt som insektnet) er i mange forskellige varianter, så de kan bruges til for eksempel vinduer, svingdøre eller skydedøre. Du kan desuden få insektnet med både magnet eller lås, så de kan bruges alt efter dine behov, og hvor de skal sættes op.

Med disse afskærmningsløsninger kan du nemt afskærme for diverse myg og andre flyvende kryb, så du i de varme måneder har let adgang til den dejlige varme på en god sommerdag, uden at føle dig indelukket eller skulle bekymre dig om insekter på afveje.

Du kan vælge imellem løsninger i forskellige størrelser, både til vinduerne og dørene, da du selv kan indtaste dine ønskede mål ved bestillingen. Har du brug for hjælp til opmålingen, så kan du bestille en gardinmand hos os, så kommer han hjem til dig og hjælper med opmålingerne.

De forskellige insektnet er fra Decolux New Line, som vi giver 5 års garanti på – du får altså et produkt i topkvalitet. Producenten ligger centralt i Herning, dette giver en kort ventetid på dit nye myggenet.

 

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste