Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Myggenet

Myggenet til døre og vinduer

Vores myggenet til døre og vinduer (også kendt som insektnet) fås i mange forskellige varianter, så de kan bruges til eksempelvis vinduer, svingdøre eller skydedøre. Du kan desuden få insektnet med både magnet eller lås, alt efter dit behov. Derudover kan du vælge imellem løsninger i forskellige størrelser, både til vinduerne og dørene, da du selv kan indtaste dine ønskede mål ved bestillingen.

Med et myggenet kan du nemt afskærme for diverse myg og andre flyvende kryb, så du i de varme måneder har let adgang til den dejlige varme på en god sommerdag, uden at skulle bekymre dig om insekter på afveje.

De forskellige insektnet er fra Decolux New Line, som vi giver 5 års garanti på – du får altså et produkt i topkvalitet. Producenten ligger centralt i Herning, dette giver en kort ventetid på dit nye myggenet.

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Med et myggenet til døre og vinduer slipper du for dyr i hjemmet

Er du også træt af at få myg og insekter ind i stuen og soveværelset, når du har åbne vinduer derhjemme? Med et myggenet til døre og vinduer, kan du holde dyrene ude og samtidig få frisk luft ind. Vi forhandler forskellige typer myggenet, så der er noget til ethvert behov. Herunder får du et overblik over vores udvalg:

  • ¤ Myggenet til døre (skydedør og svingdør)
  • ¤ Myggenet til vinduer (med lås, med magnet og til udvendigt)

Vi sælger myggenet i metermål, så køb et skræddersyet myggenet, der passer perfekt til din dør eller dit vindue. Har du brug for hjælp til opmålingen, kan du bestille en gardinmand hos os, der kommer hjem til dig og hjælper med opmålingerne.

Køb myggenet til døre og vinduer med magnet eller lås

Med et insektnet med magnet eller lås, er du sikker på at dyrene ikke slipper ind selvom det blæser. Alt efter hvilken type vinduer eller døre du har, kan du enten vælge et insektnet med magnet eller lås. Alle vores myggenet er lavet af danske Decolux New Line, der i mer end 30 år har produceret gardiner og myggenet til skandinaviske hjem. Alle deres produkter er lavet højeste kvalitet og er yderst holdbare, derfor tilbyder vi også 5 års garanti på alle deres insektnet.
Hos Topgardiner finder du altid insektnet af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Er du i tvivl om, hvilket myggenet du skal vælge, er du velkommen til kontakte os for råd og vejledning.