Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Om Topgardiner ApS

Kvaliteten er i højsædet hos Topgardiner
Topgardiner.dk er en af Danmarks største onlinebutikker for gardiner. I samarbejde med vores leverandør Decolux New Line og udvalgte producenter tilbyder vi vores produkter til markedets skarpeste priser. Selvom vi er billige, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Dette betyder, at du får 5 års fuld reklamationsret for fejlbehæftede produkter. Det finder du ikke andre steder!

Dansk grundlag
Vi holder til i det midtjyske og har målsætning om at levere i hele landet inden for 14 dage(Tjek nuværende status). Desuden kan du også bestille montage, hvis du ikke kan eller vil montere selv.

Hvis du finder noget, som du er utilfreds med så sig endelig til. Vi er meget opsatte på at levere en god service, en høj kvalitet og en skarp pris.

Venligst kontakt.:   info@topgardiner.dk

Hvorfor vælge Topgardiner?
Det er ikke usædvanligt at spørge sig selv, hvorfor man skal vælge TOPGardiner, som sin leverandør af solafskærmningsprodukter. TOPGardiner gør sit allerbedste for at følge udviklingen, moden, kvaliteten og servicen.

Rigtig mange gardinleverandører bruger i dag begreber som, at de kan tilbyde billige gardiner, gardiner til lavpris, spar penge på gardiner, osv… Vi siger derimod Kvalitet fremfor Kvantitet! TOPGardiner har mange års erfaring og kan selvfølgelig også hjælpe dig med dine gardinløsninger.

Topgardiner's sortiment
- Rullegardiner
- Plisségardiner
- Lamelgardiner
- Alupersienner
- Persienner
- Myggenet
- Liftgardiner

Har du yderligere spørgsmål så kontakt os venligst på info@topgardiner.dk / Tlf. + 45 58 10 88 88