Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Ovenlysgardiner

Specialtilpassede gardiner til skråvinduer og ovenlysgardiner kan have flere formål. Dels at holde solen fra at blænde personer i rummet, dels at holde varmen i lokalet under kontrol, men det kan også være yderst dekorativt. Hertil kan ovenlysgardinet naturligvis også fungere som et mørklægningsgardin til skråvinduet. Her på siden finder du ovenlysgardiner i forskellige formater, herunder fx persienner, plissé- og rullegardiner til skråvinduer.

11 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

11 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 


Gardiner til skråvinduer og ovenlysgardiner i specialmål

Fælles for vores ovenlysgardiner er, at de alle kan fremstilles lige netop efter de mål og farver som du ønsker. Ovenlysgardinet monteres i vinduesrammen og følger dermed skråvinduets indvendige kant, uanset om det er åbent eller ej. Dette er en super smart løsning, da gardinet således aldrig kommer i vejen.


Vi har tre forskellige kategorier af ovenlysgardiner:


  • - Plisségardiner til skråvinduer
  • - Rullegardiner til skråvinduer
  • - Persienner til skråvinduer

Et plissé ovenlysgardin giver dig mange muligheder for at dekorere rummet med dit gardin, og er særdeles velegnede til de rum hvor du opholder dig meget. Du opnår 100% kontrol med lysindfaldet med et plissegardin som stramt sidder fast på en skinne, og kan justeres valgfrit på vinduet. Om morgenen når solen står højt på himlen kan du meget passende trække dit plissé ovenlysgardin helt op, for dermed at afskærme solen. Om aftenen når solen ligger lavt, kan du tilsvarende blot kan trække gardinet ned.


Et rullegardin til skråvinduet giver dig også mulighed for at kontrollere lysindfaldet. Det lys der trænger igennem rullegardinet får et blødt skær, og virker på den måde ikke forstyrrende. Rullegardinerne til ovenlysvinduerne fås i alle tænkelige farver og kan skræddersys i størrelsen.


Vi er eksperter i gardiner til skråvinduer

Hvis du har skrå ovenlysvinduer, så har du behov for gardiner som er særligt udviklet til at sidde fast på de skrå vinkler. Vores gardiner til skråvinduer er ikke kun til private hjem - vi sælger også mange gode løsninger til erhvervslivet, hvor ovenlysvinduer er blevet et populært valg i nyere byggerier. Gardinerne til dine skråvinduer kan tilpasset fuldstændigt til jeres behov - også selv om jeres behov måtte være ualmindeligt stort. Det er ikke unormalt at et stort åbent kontorfællesskab kan have utroligt mange vinduespartier. Vi garanterer dog altid en hurtig og top professionel levering og eventuelt opsætning, såfremt at I ønsker dette.


De fleste kontorlokaler med skrå vinduer har højt til loftet, hvorfor det er nødvendigt med et mekanisk system til at åbne og lukke vinduerne, samt til at trække gardinerne for og fra igen. Det kan være nødvendigt - særligt om sommeren - at skærme solen med gardiner til skråvinduerne, da fx loftslokaler ellers vil kunne føles som de rene bageovne. Det har dog selvfølgelig modsatte fordel om vinteren, hvor man i længere tid kan nøjes med solen som opvarmningskilde.


Mange forskellige typer ovenlysgardiner

Persienner som ovenlysgardiner er egnet til rum med stor luftfugtighed som badeværelser eller køkkener, her får du også fuld kontrol over lysindfaldet samtidig med at du får en løsning der er hurtig og nem at rengøre. Vi anbefaler som regel persienner til offentlige institutioner, hvor der stilles høje krav til rengøring.


Ovenlysgardiner er med andre ord løsningen på et ellers irriterende problem med fx skrå vinduer, som før i tiden var svære at finde en god gardinløsning til. Nu er der hele 3 gode løsninger med ovenlysgardiner at vælge imellem her på shoppen. Uanset hvilken slags gardiner til skråvinduer du vælger, står vi for den høje kvalitet og den kvikke levering.


Mørklægningsgardiner til skråvinduer

Det kan være nødvendigt at afskærme fuldstændigt for lysindfaldet med særlige gardiner til skråvinduer, som mørklægger lokalet 100%. Det kan fx være i et soveværelse på førstesalen, hvor der er bygget skråvinduer ind i taget. Selv om skråvinduerne giver masser af dejligt lys, så kan det også være irriterende når man skal sove - især om sommeren, når solnedgangen først indtræder meget sent. Her er det genialt at have mørklægningsgardiner til sine ovenlysvinduer, da man således kan mørklægge soveværelset fuldstændig, når det er tid til at sove. Her hos Topgardiner har vi både plisségardiner, rullegardiner og persienner til skråvinduer med mørklæggende effekt, så du kan helt sikkert finde det helt rette gardin til dit ovenlysvindue her, hvis du har problemer med for meget lys.


Ønsker du hjælp til at vælge de rette ovenlysgardiner?

Bare rolig, vi står klar til at hjælpe dig med kyndig vejledning og rådgivning. Vi kommer også gerne og måler dine vinduer op, samt monterer gardinerne på dine skråvinduer, hvis du ønsker det. Ring til os på tlf. 58108888 eller skriv til os her.