Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Ovenlysgardiner

specialtilpassede venlysgardiner kan have flere formål. Dels at holde solen fra at blænde personer i rummet, dels at holde varmen i lokalet under kontrol, men det kan også yderst dekorativt. Hertil kan ovenlysgardinet naturligvis også fungere som mørklægningsgardin. Her på siden finder du ovenlysgardiner i forskellige formater bl.a. persienner, plissé-og rullegardiner til skråvinduer.

11 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

11 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Ovenlysgardiner i specialmål

Fælles for vore ovenlysgardiner er at de kan fremstilles helt efter de mål og farver du ønsker og er særligt velegnet som gardiner til skråvinduer i hjemmet eller på kontoret. Ovenlysgardinet monteres i vinduesrammen og følger dermed vinduet, uanset om det er åbent eller ej. Dette er en super smart løsning så gardinet aldrig kommer i vejen. Vi har tre forskellige kategorier af ovenlysgardiner:

¤ Plisségardiner
¤ Rullegardiner
¤ Persienner

Et plissé ovenlysgardin giver dig mange muligheder for at dekorere rummet med dit gardin og er særdeles egnet til rum, hvor du opholder dig meget. Du opnår 100% kontrol med lysindfaldet med et plissegardin som stramt sidder fast på en skinne, og kan justeret valgfrit på vinduet. Om morgen står solen højt på himlen hvor plissé ovenlysgardinet passende kan trækkes helt op for at afskærme solen. Om aften hænger solen lavt hvor du tilsvarende blot kan trække gardinet ned.

Rulle- ovenlysgardinet giver dig også mulighed for at kontrollere lysindfaldet. Det lys der trænger igennem rullegardinet får et blødt skær og virker på den måde ikke forstyrrende. Rulle- ovenlysgardinerne fås i alle tænkelige farver og kan skræddersys i størrelsen.

Gardiner til skråvinduer

Hvis du har skå ovenlys vinduer har du behov for gardiner som er særligt udviklet til at sidde fast på de skrå vinkler. Vores gardiner er ikke kun til private hjem, vi sælger også mange gode løsninger til erhvervslivet hvor ovenlys vinduer er blevet et populært valg i nyere byggerier. Gardinerne til dine skråvinduer kan tilpasset fuldstændigt til jeres behov - også selv om jeres behov måtte være rigtigt stort. Det er ikke unormalt at et stort åbent kontorfællesskab kan have utroligt mange vinduespartier. Vi garanterer dog altid en hurtig og top professionel levring go eventuel opsætning såfremt I ønsker dette.

De fleste kontorlokaler med skrå vinduer har højt til lofter hvorfor det er nødvendigt med et mekanisk system til at åbne og lukke vinduerne samt til at trække gardinerne for og fra igen. Det kan være nødvendigt specielt om sommeren at skærme solen uden med gardiner til skråvinduerne, da fx loftslokaler ellers vil kunne føles som de rene bageovne. Det har dog selvfølgelig modsatte fordel om vinteren hvor man i længere tid kan nøjes med solen som opvarmningskilde.

Hvor kan ovenlysgardiner bruges?

Persienner som ovenlysgardiner er egnet til rum med stor luftfugtighed som badeværelser eller køkkener, her får du også fuld kontrol over lysindfaldet samtidig med at du får en løsning der er hurtig og nem at rengøre. Vi anbefaler som regel persienner til offentlige institutioner, hvor der stilles høje krav til rengøring.

Ovenlysgardiner er med andre ord løsningen på et ellers irriterende problem med fx skrå vinduer som før i tiden var svære at finde en god gardinløsning til. Nu er der hele 3 gode ovenlysgardin løsninger at vælge imellem her på shoppen. Uanset hvilken form for ovenlysgardin du vælger, står vi for den høje kvalitet og den kvikke levering. Køb dine gardiner til skråvinduer på specialmål her. Så er du sikker på ordentlig kvalitet til billige penge.