Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Persienner til skråvinduer

Ovenlyspersienner til dine ovenlysvinduer, En nem og langtidsholdbar løsning. Brug konfiguratoren inde på siden med persiennetypen til at vælge type og størrelse, så bygger vi dine nye persienner til ovenlysvinduer.

Fordelen ved at bruge ovenlyspersienner er den lange holdbarhed, samt den nemme rengøring. En almindelig støvekost monteret på en pind er nok til at støve persiennerne af uden afmontering og uden at de skal monteres i ovenlysvinduet igen. Når du køber dine ovenlysgardiner hos Topgardiner får du også den specielle garanti med i købet. Du kan trygt handle hos Topgardiner. Her neden under ser du tre hovedvarianter af ovenlyspersienner, når du har klikket ind på din favorit skal du blot vælge type og størrelse og trykke bestil, så går ordren videre til vor fabrik, der fremstiller lige præcis den model og den farve du valgte i konfiguratoren.

Er du i tvivl om noget vedrørende ovenlysvinduespersienner, er du velkommen til at kontakte os, vi hjælper gerne over telefon eller e-mail. Vi kan også (imod betaling= sende vores gardinmand ud for at måle op til din nye gardinløsning.

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 


Persienner til skråvinduer i alle farver og materialer

Persienner til skråvinduer er et ideelt valg til de skrå ovenlysvinduer, og du kan bestille dem skræddersyet specifikt til dine vinduesmål. Bestil evt. et besøg fra vores professionelle gardinmand hvis du vil være helt sikker på at persiennerne til dine skråvinduer bliver målt 100 % korrekt op.
På bestillingssiden her kan du vælge imellem et have af flotte forskellige farver og flere materialetyper. Det er muligt at bestille op til 6 gratis farveprøver, hvis du lige vil se farverne inden du beslutter dig for at købe persienner til dine skrå vinduer. Er du mere til rullegardiner kan se se hele vore udvalg af rullegardiner her.

Når du køber dine ovenlysgardiner hos Topgardiner får du også den specielle garanti med i købet. Du kan trygt handle hos Topgardiner. Er du i tvivl om noget vedrørende ovenlysvinduespersienner, er du velkommen til at kontakte os, vi hjælper gerne over telefon eller e-mail. Vi kan også (imod betaling= sende vores gardinmand ud for at måle op til din nye gardinløsning.

Fungerer til både åbne og lukkede skråvinduer

Disse persienner er specielt udviklet til skråvinduer og vil fungere både når vinduet er lukket men også selvom du åbner det, grundet en smart tilhæftnings teknik.

Persienner til skråvinduer giver et smukt finish hvor du nemt kan justere det ønskede lysindfald som man kender det fra de traditionelle “frithængende” persienner. Hertil slipper du for stofgardinner som bleges af solen og bliver kedelige med tiden. Persienner til ovenlysvinduerne vil holde i mange år uden at miste farve eller form.

Kontakt os gerne for råd og vejledning mandag - fredag kl. 09 - 17 på tlf. +45 5810 8888 eller skriv til os via kontaktsiden. Se en oversigt over alle vores gardintyper her.

Persienner eller rullegardiner til skråvinduer?

Persiennerens klare fordel er at de er utroligt nemme at rengøre og kan tåle fugt og damp. Derfor egner persienner sig utroligt godt til køkkener, baderum og lign. hvor de skal kunne holde til den slags. Har du persienner til skråvinduerne hjemme i køkkenet vil du opleve at de holder i mange år uden problemer og hvis du syntes at de begynder at blive lidt beskidte - så tager du bare og kører dem over med en klud!

Rullegardinerne egner sig dog ikke særlig godt til disse rum og belastninger da de er lavet af stof. Vi vil derfor anbefale dig at bruge persienner til skråvinduer i køkkenet og badet og rullegardiner til stuen og soveværelset.