Ovenlyspersienner

Ovenlyspersienner til dine ovenlysvinduer, En nem og langtidsholdbar løsning. Brug konfiguratoren inde på siden med persiennetypen til at vælge type og størrelse, så bygger vi dine nye persienner til ovenlysvinduer.

Fordelen ved at bruge ovenlyspersienner er den lange holdbarhed, samt den nemme rengøring. En almindelig støvekost monteret på en pind er nok til at støve persiennerne af uden afmontering og uden at de skal monteres i ovenlysvinduet igen.

Når du køber dine ovenlysgardiner hos Topgardiner får du også den specielle garanti med i købet. Du kan trygt handle hos Topgardiner.

Her neden under ser du tre hovedvarianter af ovenlyspersienner, når du har klikket ind på din favorit skal du blot vælge type og størrelse og trykke bestil, så går ordren videre til vor fabrik, der fremstiller lige præcis den model og den farve du valgte i konfiguratoren.

Er du i tvivl om noget vedrørende ovenlysvinduespersienner, er du velkommen til at kontakte os, vi hjælper gerne over telefon eller e-mail. Vi kan også (imod betaling= sende vores gardinmand ud for at måle op til din nye gardinløsning.

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste