Betalingskort

Levering indenfor få hverdage!

Plissegardiner til skråvinduer

Plissegardiner som ovenlysgardiner benyttes når man både vil skærme for solen og samtidig have et dekorativt gardin for sine vinduer.

Solens stråler er rare at få ind, men hvis du ønsker at kontrollere temperaturen i dine rum bedre er ovenlysgardiner det optimale valg.

Du kan nemt styre hvor meget lys og varme du vil have ind af dine ovenlysvinduer. Plissegardiner er særdeles velegnede idet de kan monteres med en alu-bagside, så gardinløsningen reflekterer solens varme stråler og du derved undgår opvarmning af dine stuer, når solens stråler virkelig brænder.

Brug plisségardinerne til at skabe et behageligt lys ved at vælge forskellige farver. Vi har et kæmpestort farveudvalg og du er velkommen til at bestille en farveprøve før du køber dine nye ovenlysgardiner hos os.

Ønsker du mørklægning med ovenlys plissegardiner, har vi også en løsning, der kan holde lyset ude af eksempelvis soveværelset.

Er du i tvivl om størrelsen på dine ovenlysgardiner kan vi sende vores gardinmand ud for at måle dine vinduer helt nøjagtigt op.Det koster naturligvis lidt penge, men til gengæld får du de helt rigtige ovenlys-plissegardiner første gang.

Du har også mulighed for at invitere vores gardinmand hjem til dig for at montere dine gardiner til ovenlysvindue. Vores gardinmand har mange års erfaring i måling og opsætning af ovenlysgardiner.

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste