Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Rullegardiner til skråvinduer

Køb dine skræddersyede rullegardiner til skråvinduer fra Topgardiner - vi har mange års erfaring med at finde det helt rigtige rullegardin til dit ovenlysvindue. Du kan vælge mellem ensfarvede, mønstrede eller rullegardiner til mørklægning. Alle disse valg kan selvfølgelig skræddersys helt efter dine specifikke mål.

Du kan eventuelt læse vores guide til opmåling af vinduer eller bestille opmåling af gardinmand, hvis du ikke selv gider besværet med at måle korrekt op.

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste Rullegardin til skråvindue - smukt og praktisk

Hos Topgardiner sælger vi skræddersyede rullegardiner til dine skråvinduer. De behøver ikke kun at være praktiske, de kan også være smukke og en integreret del af indretningen derhjemme. Du kan fx vælge i mellem:

- Ensfarvede
- Mønstrede
- Mørklægning

Uanset hvilken type rullegardin til skråvindue du er på udkig efter, kan du vælge mellem et væld af farver, modeller og typer hos os. De kan også alle sammen skræddersys præcis til dine ønskede mål. Bemærk at vi altid anbefaler, at man bestiller en farveprøve inden man beslutter sig for farven, da farverne fra computerens skærm godt kan afvige fra den egentlige tekstilfarve.

Da alle vores gardiner laves på mål, kan du også sagtens finde det helt rigtige rullegardin til VELUX skråvindue. Det kræver blot at der måles rigtigt op, således at alle målene passer korrekt, inden gardinet produceres.

Rullegardiner til skråvinduer kan være svære at sætte op selv. Derfor tilbyder vi selvfølgelig montering - så sparer du både tid og besvær, mens vi gør alt arbejdet. Det eneste du skal gøre er at nyde dine nye rullegardiner i skråvinduet efter vi er gået, hvor du nu selv har mulighed for at bestemme lysindfaldet.

Er rullegardiner ikke lige noget for dig? Så tag et kig i vores store udvalg af andre gardiner til skråvinduer. Her finder du både persienner og plisségardiner i mange forskellige varianter, farver og mønstre, så der er helt sikkert også et gardin, der passer til dit hjem.

Et rullegardin til skråvindue er fyldt med muligheder

Når det kommer til forskellige gardinløsninger, kan det være en jungle at finde rundt i. Hvilke muligheder findes? Og hvilken en er den bedste? Det kan virke som en lidt uoverskuelig opgave at skulle finde et rullegardin til skråvinduet, men det er faktisk ikke så svært.

Hos Topgardiner producerer vi gardiner på mål. Derfor kan du altid være sikker på at de passer til netop dit vindue, så længe der er foretaget korrekt opmåling. Vi monterer selvfølgelig også gerne dine nye gardiner, hvis du har brug for dette. Så bliver det ikke lettere.

Nedenfor har vi samlet alle de mange fordele ved rullegardiner til skråvinduer, så du let kan danne dig et overblik og ende med det helt rigtige valg for dig.

Derfor skal du vælge et rullegardin til skråvindue

Lysregulering Når du vælger et rullegardin til skråvindue får du selvfølgelig mulighed for at regulere lysindfaldet i rummet. Lys er skønt, men nogle gange kan det være en nødvendighed at lukke lyset ude, fx i soveværelset, i stuen eller på kontoret. Rullegardinet til skråvinduet sørger for, at du kan trække helt eller delvist for, alt efter hvor meget lys, du har brug for at lukke ude.

Skab smukke lyseffekter

Hvis du vælger et farvet eller mønstret rullegardin til skråvinduet, kan du nyde de smukke lyseffekter der kan skabes, når solen står direkte på gardinet. Lad rummet blive svøbt i en sart og skøn grøn, blå eller gul nuance, eller giv lidt ekstra varme til rummet med en orange eller rød tilføjelse.

Mørklægning af rummet

Hvis du har et ovenlysvindue i dit soveværelse, kender du sikkert problematikken med det ellers så skønne sommerlys og sengetid. Når du køber et rullegardin til ovenlysvindue med mørklægningseffekt, kan du lukke helt af for lyset, så du opnår et mørkt rum, hvilket giver de bedste forudsætninger for søvn.

Lad gardinet være en del af indretningen

Et rullegardin til skråvindue kan let blive en aktiv del af din indretning og design i hjemmet. Du kan enten vælge at matche gardinets farve til enkelte møbler, til væggen eller til resten af husets gennemgående tema, men du kan også vælge at skabe kontraster, der skaber blikfang og masser af personlighed.

Let at betjene

Rullegardiner til skråvinduer er lette at betjene for alle i hele husstanden. Det kræver blot muligheden for at kunne nå vinduet uproblematisk. De fleste rullegardiner til skråvinduer kan desuden justeres, så du selv har mulighed for at vælge hvor meget eller hvor lidt lys, der skal ind i rummet.

Dit nye rullegardin til skråvindue findes i et væld af farver

Lad dig inspirere af regnbuens farver, blandt vores store udvalg af både farver og mønstre, når du skal vælge dine nye rullegardiner til skråvinduet.

Du finder et hav af forskellige farver, der spænder mellem pasteller til kraftige farver og alt mellem blå, rød, grøn, lilla og gul. Hvis du derimod er til den mere neutrale farvepalette, kan du finde mange forskellige nuancer af beige, sand, grå, hvid, sort, grå og brun.

Til sidst, kan du også gå på opdagelse i vores udvalg af mønstrede rullegardiner til skråvinduer, hvor du vil finde alt mellem klassiske striber, moderne abstrakt og motiver til børneværelset.

Når du vælger en farve til dine nye rullegardiner til skråvinduerne, har du samtidig også mulighed for at vælge mellem forskellige teksturer og strukturer i de forskellige tekstiler.

Vi anbefaler altid at bestille en farveprøve på de ønskede tekstiler, da både farver, mønstre og strukturer kan afvige fra det du ser på skærmen.

Vores rullegardiner til skråvinduer produceres af danske Decolux New Line

Vores rullegardiner til skråvinduer og ovenlysvinduer er danskproduceret, hvilket giver dig både høj kvalitet og en hurtigere levering, end hvis de bliver syet i udlandet. En anden fordel ved den danske produktion er, at materialerne altid er af god kvalitet, ligesom kommunikationen med fabrikken er gnidningsfri hver eneste gang.

Decolux New Line er en dansk virksomhed, der i mere end 30 år har produceret forskellige produkter inden for solafskærmning. De stræber efter at lave produkter i højeste kvalitet til priser, der er til at betale. Dette er to af grundene til, at vi har valgt dem som vores førende producent af dit nye rullegardin til skråvindue. Vi kan altid stå inde for deres kvalitet og gode service - derfor tilbyder vi 5 års garanti på alle deres produkter.

Er du i tvivl om hvilket rullegardin til ovenlysvindue eller skråvindue du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har mange års erfaring og giver gerne råd og vejledning, så du er sikker på at få det helt rigtige rullegardin til dine skråvinduer. Du kan enten skrive til os via vores kontaktformular her på hjemmesiden, eller du kan ringe til os på telefon 58 10 88 88 på alle hverdage fra kl. 9 til 17.