Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Gardintilbehør

Topgardiner sælger også gardintilbehør

Vi har et bredt udvalg af gardintilbehør til forskellige modeller af plissé-, lamel- og, rullegardiner m.m. Fx forhandler vi beslag til diverse gardiner, da vi ved, at man nemt kan komme til at beskadige gardinbeslaget og har brug for at få det erstattet. Vi har forskellige typer beslag til både vægmontering og loftmontering. Har du ikke ødelagt noget, men ønsker blot en opgradering, kan du fx skifte din rullegardinkæde til en anden model, en anden længde eller en anden farve. Derudover forhandler vi også løse vægtlodder til lamelgardiner, der også fås i forskellige farver. Du finder alle vores beslag og alt vores andet tilbehør til gardiner på denne side.

13 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

13 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Gardintilbehør til både nye og gamle gardiner

Hos Topgardiner sælger vi forskelligt tilbehør til gardiner, hvad end det er til helt nye gardiner eller til ældre gardiner. Der kan være mange grunde til, at man pludselig står og mangler noget tilbehør til gardiner. Det kan fx være, at man har ødelagt et beslag eller lignende, som skal erstattes, for at gardinet virker ordentligt igen. Det kan også være, at du ønsker at opgradere dine eksisterende gardiner med nye kæder eller beslag i andre materialer eller farver. Uanset hvilket behov du har, kan du sikkert finde det rette gardintilbehør hos os.

Se vores store udvalg af gardintilbehør

Hos Topgardiner har vi, som nævnt, et bredt udvalg af tilbehør til gardiner i forskellige materialer og farver. Herunder kan du se en oversigt over vores udvalg:

¤ Kæde til rullegardin
¤ Dækkappe til rullegardin
¤ Vægtlodder til lamelgardin
¤ Forskellige vægbeslag
¤ Forskellige loftbeslag

Under de specifikke produkter kan du læse mere og se, hvilke materialer, størrelser og farver der er at vælge imellem.

Gardintilbehør i høj kvalitet til gode priser

Her hos Topgardiner går vi meget op i skarpe priser, god service og høj kvalitet. Leder du efter tilbehør til rullegardiner, plisségardiner og lamelgardiner i højeste kvalitet til gode priser? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi forhandler nemlig kun kvalitetsprodukter fra nøje udvalgte producenter, som vi selv kan stå inde for. Derfor tilbyder vi altid 5 års fuld reklamationsret på fejlbehæftede produkter.

Har du nogen spørgsmål omkring vores tilbehør til gardiner, står vi altid klar til at hjælpe. Du kan udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden, eller du kan ringe til os på telefon: 58 10 88 88 i alle hverdage mellem 9-17.