Betalingskort

Levering indenfor få hverdage!

Plissegardin tilbehør

Tilbehør til plissegardiner, topbeslag og vægbeslag til dine plissegardiner. Vi har det du lige står og mangler til dine gardiner.

Se udvalget herunder, vi har altid tilbehøret på lager og sender hurtigt. Hos Topgardiner kan du trygt købe tilbehør til plissegardiner.

Vores tilbehør holder samme høje standard som vore gardiner. Vi har et stort udvalg af Vægbeslag og loftbeslag til plissegardiner.

Er du i tvivl om hvilket tilbehør der passer til dine gardiner er du altid velkommen til at kontakte os.

Der medfølger normalt de beslag til gardiner du skal bruge når du bestiller et gardin hos os.

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 


Køb plissegardin tilbehør og spar penge på nye gardiner

I vores udvalg af plissegardin tilbehør finder du både vægbeslag, loftbeslag samt håndtag til alle de forskellige modeller af persienner, som vi sælger her på webshoppen. Det er ofte en del billigere blot at rekvirere et nyt beslag frem for at måtte udskifte hele gardinet.


Ved at vælge mellem plissegardin tilbehøret her, så kan du selv vælge hvordan dine nye plissegardiner skal monteres i forhold til hvordan det passer til dine vinduer. Dette giver dig mulighed for selv at være med til at bestemme udtrykket, da din monteringsmetode og håndtagene også giver et spil til gardinernes udtryk.


I vores udvalg af plissegardin tilbehør finder du alt fra loft-og væg beslag i farverne sort, hvid og alufarvet, til håndtag og altsammen til modellerne 1, 2 og 3.


Har du brug for hjælp er du meget velkommen til at kontakte os mandag - fredag kl. 09 - 17 på tlf. +45 5810 8888 eller skriv til os via kontaktsiden.


Se en oversigt over alt vores gardintilbehør her.