Betalingskort

Levering indenfor få hverdage!

Lamelgardiner

Lamelgardiner kan være en ualmindelig smuk løsning og er særligt velegnet store vindues- eller dørpartier. Lamelgardiner fås i absolut alle tænkelige farver og kan bl.a. laves til skrå vægge fx til under en trappe. Mulighederne er rigtig mange. Et typisk lamelgardin kan justeres via en snor hvor du dels kan styre hvor åbent lamelgardinet skal være, og dels trække gardinet fra eller til. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål, vi står klar til at hjælpe dig.

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Lamelgardiner der er skræddersyet dit behov

Vi tilpasser lamelgardinerne til dine ønsker, så du selv kan bestemme hvilke størrelser de skal have. Denne type af gardin er en meget elegant løsning til solafskærmning, og er en unik løsning, hvor lamellerne er vandrette. Dette giver en fordel i forhold til rengøring, både da lamellerne er lodrette, så støvet ikke kan lægge sig på overfladen – samtidig med, at lamellerne er overfladebehandlet, så de ikke samler støv som andre tekstiler. Udover dette er lamelgardinernes lameller vaskbare, så du nemt kan rengøre dem hurtigt og nemt.

Vore lamelgardiner er brandhæmmende, vaskbare og støvfri

Lamellerne er produceret i vaskbare stoffer og er desuden også fremstillet i et brandhæmmende materiale. Dette gør dem ideelle til brug i blandt andet institutioner, hvor der stilles krav om brandsikkerhed, og er samtidig også en god brandsikring i private hjem. Fordelene ved lamelgardinerne er, at de kan tilpasses, så de kan afskærme solen på ethvert tidspunkt uden at lukke alt lyset ude. Du bestemmer selv hvor åbne eller lukkede lamellerne skal være.

Få dine lamelgardiner på mål

Udover målene og farven på dit nye lamelgardin kan du også vælge om du vil have betjeningen siddende i højre eller venstre side. Det er vigtigt at få målt korrekt op når du bestiller dine gardiner i vores webshop. Er du i tvivl om hvordan du gør har vi nlavet en guide til dig som kan læses inde under de forskellige lamelgardin typer. Vil du egentligt bare hellere have at der kommer en professionel gardinmand og sørger for at det hele bliver gjort rigtig - er du velkommen til at bestille et besøg. Så er du sikret at det bliver gjort rigtigt. Er du i tvivl om noget vedrørende dine nye lamelgardiner er du velkommen til at kontakte os.