Betalingskort

Levering indenfor få hverdage!

Lamelgardiner

Lamelgardiner er en ideel løsning til specielt høje og brede vinduer samt døre. Lamelgardinerne findes i over hundrede forskellige farver, så vi er sikre på, at du kan finde en farve der falder i din smag. Hvis du er til for eksempel grå lamelgardiner, så se vores forskellige nuancer i vores farveprøver, som du med fordel kan bestille for at “teste” de forskellige farvenuancer i dit hjem.  

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Vi tilpasser lamelgardiner til dine ønsker, så du selv kan bestemme hvilke størrelser de skal have. Denne type af gardin er en mere elegant løsning til solafskærmning, og er en unik løsning, hvor lamellerne er vandrette. Dette giver en fordel i forhold til rengøring, både da lamellerne er lodrette, så støvet ikke kan lægge sig på overfladen – samtidig med, at lamellerne er overfladebehandlet, så de ikke samler støv som andre tekstiler. Udover dette  er lamelgardinernes lameller vaskbare, så du nemt kan rengøre dem hurtigt og nemt.

Udover at lamellerne er i vaskbare stoffer er de desuden også fremstillet i et brandhæmmende materiale. Dette gør dem ideelle til brug i blandt andet institutioner, hvor der stilles krav om brandsikkerhed, men er samtidig også en god brandsikring i private hjem.

Fordelene ved lamelgardinerne er, at de kan tilpasses, så de kan afskærme solen på ethvert tidspunkt uden at lukke alt lyset ude, men stadig kan nyde godt af solens stråler. En anden løsning, hvor du nemt kan indstille afskærmningen er vores plisségardiner, der også kan indstilles efter ønsker.  

Du kan i øvrigt selv vælge om du vil have betjeningen siddende i højre side eller venstre side af gardinet.

Er du i tvivl om noget vedrørende dine nye lamelgardiner er du velkommen til at kontakte os.