Betalingskort

Levering indenfor få hverdage!

Persienner

Persienner i aluminium

Persienner er det perfekte gardinvalg, der passer godt til alle rum i hjemmet, hvad end det er ude på badeværelset, i køkkenet eller på soveværelset. Vores persienner er lavet af aluminium, hvilket gør at de sagtens kan klare alt fra fugt og mados til støv og snavs. Persiennerne skal blot aftørres med en fugtig klud, så er de så gode som nye.

Vores alu persienner betjenes via et universelt system, hvor du kan dreje lamellerne som ønsket, inden for 180 grader. Dette giver dig muligheden for at indstille dem efter behov, alt efter hvordan solen står på himlen, og hvor meget sollys du ønsker at lukke ind. Derudover kan persiennerne enten trækkes ned og dække hele vinduet, eller du kan nøjes med kun at trække halvt ned. Dette gør, at du selv bestemmer, om du vil lukke helt af for omverdenen, eller om du vil give solen mulighed for at skinne lidt igennem.

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Persienner - en elsket klassiker

Persienner er en gammel kendt klassiker, der er yderst anvendt rundt omkring i danske hjem. Dette skyldes, at de er praktiske, holdbare, nemme at vedligeholde og kan fås i et væld af udgaver, der gør at de passer til ethvert rum. Hos Topgardiner har vi et stort udvalg af alu persienner, der er delt op i tre hovedkategorier:

¤ Ensfarvede
¤ Perforerede/ perlemorsfarvede
¤ Metallic mønstrede/ flerfarvede

Alle hovedkategorierne fås i forskellige farver, og vi tilbyder også persienner efter mål, så de altid passer perfekt til dit behov. Du skal blot indtaste de ønskede mål, når du bestiller, så laver vi persiennerne præcis efter dine ønsker.

Vælg hvordan dine persienner skal betjenes

Udover at du kan bestille persienner efter mål samt vælge mellem forskellige farver, kan du ligeledes selv bestemme, om dine persienner skal betjenes fra højre eller venstre side. På den måde kan du få tilpasset dine persienner, så de passer bedst muligt til din indretning derhjemme. Bemærk at du ikke kan skifte side, når først du har valgt.

Alle lameller i vores persienner er 25 mm brede.

Hvordan skal persiennerne monteres?

Når du køber persienner hos os, bestemmer du selv om vi skal montere dem for dig, eller om du selv ønsker at gøre det. Vi monterer glædeligt dine alu persienner mod et lille beløb, ellers finder du en guide til opsætning af persienner her. Hos Topgardiner finder du altid billige persienner af højeste kvalitet, ligesom vi har et kæmpe udvalg af farver, uanset om du leder efter fx sorte eller hvide persienner. Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.