Betalingskort

Levering indenfor få hverdage!

Rullegardiner

Vores rullegardiner er både flotte i din indretning, og samtidig meget funktionelle.

De er samtidig meget praktiske idet de stort set ingen rengøring kræver – gardinerne har nemlig en bestemt overfladebehandling, der gør at støvet ikke sætter sig på samme måde, som det gør i andet polyester eller andre bomuldsstoffer.

Du kan helt selv være med til at bestemme hvordan dine rullegardiner skal se ud. Vi gør det nemt for dig at vælge mellem et stort udvalg af farver, så du kan finde den farve, der passer til din bolig eller kontor. Derudover kan du selv vælge dine mål, så gardinerne kan passe til alle typer af vinduer eller døre.

Hvis du ønsker at bruge rullegardiner til mørklægning, så har vi også mange forskellige varianter, der kan klare det.

Vi tilbyder to forskellige former for træk på rullegardinerne: kædetræksrullegardiner og fjedertræksrullegardiner. Rullegardinet med kædetræk har den klassiske kædeoptræk i enten højre eller venstre side.

Denne løsning kan være et godt valg, hvis gardinet sidder sidder ved et vindue, hvor du normalt ikke vil kunne nå gardinet. Et rullegardin med fjeder er en klassisk løsning, hvor du blot skal lave et lille træk i gardinet for enten at rulle det op eller ned.

På denne løsning kan du vælge enten at få et lille håndtag i bunden af gardinet eller en underliste – igen hvor du selv kan vælge farven på. Denne løsning giver dig et lidt bredere gardin, da der ikke optages plads til kædetrækket.

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste