Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Rullegardiner

Vores rullegardiner er ligesom persienner både flotte i din indretning, og samtidig meget funktionelle. Rullegardiner er den praktiske løsning idet de stort set ingen rengøring kræver – gardinerne har nemlig en bestemt overfladebehandling, der gør at støvet ikke sætter sig på samme måde, som det gør i andet polyester og bomuldsstoffer. Du kan helt selv være med til at bestemme hvordan dine rullegardiner skal se ud. Vi gør det nemt for dig at vælge flotte gardiner med vores store udvalg af farver, så du kan finde den farve, der passer til din bolig eller kontor. Derudover kan du selv vælge dine mål, så gardinerne kan passe til alle typer af vinduer eller døre. Hvis du ønsker at bruge rullegardiner til mørklægning, så har vi også mange forskellige varianter til præcis det formål.

7 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

7 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Rullegardiner som er skræddersyet til dit hjem

Vi tilbyder to forskellige former for træk på rullegardinerne: kædetræks-rullegardiner og fjedertræks-rullegardiner. Gardinet med kædetræk har det klassiske optræk i enten højre eller venstre side. Denne løsning kan være et godt valg, hvis gardinet sidder ved et vindue, hvor du normalt ikke vil kunne nå gardinet.


Et rullegardin med fjeder er til gengæld løsningen, hvor du blot skal lave et lille træk i gardinet for enten at rulle det op eller ned. På denne løsning kan du vælge enten at få et lille håndtag i bunden af gardinet eller en underliste – igen hvor du selv kan vælge farven på. Denne løsning giver dig et lidt bredere gardin, da der ikke optages plads til kædetrækket.


Du har altså mulighed for at finde rullegardiner, som passer perfekt ind i hvert enkelt rum i dit hus eller i din lejlighed. Du kan kombinere gardiner på forskellige måder, da det jo ikke er sikkert, du skal have de samme gardiner i stuen, som i soveværelset. Hvis det ikke er lige præcis rullegardiner, du efterspørger, så kan du klikke dig videre ind på vores store udvalg af almindelige gardiner.


Du kan få alle vores rullegardiner efter mål, så de passer perfekt til dine vinduer. Der er nemlig ikke noget mere irriterende, end hvis der blot mangler én eller to centimeter i den ene side. Dette bliver du fri for med vores præcise mållægning.


Når du klikker dig ind på det specifikke produkt som du gerne vil have, så vil du blive mødt af en masse kombinationsmuligheder. Først og fremmest dine mål, herefter om styringen skal være i venstre eller højre side, farve på kæden, stoffarve, afslutning og oprulning. Har du spørgsmål til bestillingen, så kontakt meget gerne vores kundeservice.


Rullegardiner til mørklægning

Et typisk mørklægningsgardin i mange hjem er i form at et traditionelt rullegardin. Her er du sikret fuld solafskærmning og samtidigt er du fri for lange gardiner som hænger og flagrer. Vores rullegardiner kommer i alle farver hjertet måtte begære og du kan også få et mere spraglet stofdesign med mønstre hvis du er mere til det. Vores rullegardiner skræddersys naturligvis efter de mål du skal bruge. Er du i tvivl om hvordan du opmåler korrekt finder du en guide til dette under hvert rullegardin produkt.


Mørklægningsrullegardiner er perfekte til dig, der lider af søvnbesvær eller foretrækker at falde i søvn i komplet mørke. Det kan være svært at falde i søvn, hvis solen står lige ind i dit soveværelse. Dette problem er du fri for med vores skønne udvalg af mørklægnings gardiner.


Mønstrede eller ensfarvede rullegardiner

Er du en af dem, der kan bruge stribevis af timer med et boligmagasin i hånden – eller måske følger du alle de interiør-influencers, der er at følge på Instagram? Så har du formentlig også allerede nogle klare idéer om, hvordan dine nye gardiner skal se ud.


Her hos os finder du utallige flotte mønstre, som du kan vælge imellem. Der er de meget enkle og sarte mønstre, og så finder du også de prangende og meget detaljerede. Sidstnævnte kan eventuelt også være perfekt til et børneværelse eller hobbyrum. Der vil uden tvivl være et mønster, som falder lige præcis i din smag.


Hvis du ikke er nær så modig med indretningen, eller holder af rene og stilfulde linjer, så bør du gå efter et ensfarvet rullegardin. Måske du skal have et helt hvidt gardin til din stue, så du stadig får meget lys ind i rummet. Ellers kan du også gå med nogle af de mere vovede farver såsom rød og gul. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Vælg lige præcis den farve eller mønster, som passer ind i din stil og indretning.


Hos TopGardiner har vi top kvalificerede medarbejder, som er klar til at hjælpe dig. Hvis du har brug for hjælp eller vejledning til måling og opsætning af dine rullegardiner eller blot spørgsmål til rullegardiner kan du ringe eller skrive til os, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.


Kvalitets-rullegardiner til skarpe priser

Rullegardiner er ikke noget man køber ofte, men snarere noget som de fleste mennesker skifter ud få gange i løbet af livet. Står du overfor en udskiftning af gardinerne, så vil du opdage, at nye rullegardiner kan give dit hjem et helt nyt og levende look.


Hos TopGardiner garanterer vi rullegardiner i top kvalitet. Som en af Danmarks største online butikker inden for gardiner, garanterer vi at vores rullegardiner er i bedste kvalitet og til de bedste priser. Vi er så sikre på vores produkter, at vi tilbyder 5 års fuld reklamationsret for fejlbehæftede produkter.


Tøv ikke med at kontakte os

Her på siden kører vi ofte med knivskarpe tilbud, hvor vores konkurrenter har svært ved at følge med. Hvis du ikke kan finde det perfekte rullegardin, så lad os endelig hjælpe. Som vores motto siger, så er ”Alt Tip Top” hos os - og det skal det selvfølgelig også være hjemme hos dig, når gardinerne er hængt op.


Hos TopGardiner har vi topkvalificerede medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig. Hvis du har brug for hjælp eller vejledning til måling og opsætning af dine gardiner eller blot spørgsmål til gardiner kan du ringe til os på telefon 58108888 eller sende en besked til os, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.