Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Rullegardiner

Vores rullegardiner er både flotte i din indretning, og samtidig meget funktionelle. Rullegardiner er den praktiske løsning idet de stort set ingen rengøring kræver – gardinerne har nemlig en bestemt overfladebehandling, der gør at støvet ikke sætter sig på samme måde, som det gør i andet polyester og bomuldsstoffer. Du kan helt selv være med til at bestemme hvordan dine rullegardiner skal se ud. Vi gør det nemt for dig at vælge mellem et stort udvalg af farver, så du kan finde den farve, der passer til din bolig eller kontor. Derudover kan du selv vælge dine mål, så gardinerne kan passe til alle typer af vinduer eller døre. Hvis du ønsker at bruge rullegardiner til mørklægning, så har vi også mange forskellige varianter til præcis det formål.

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Rullegardiner som er skræddersyet til dit hjem

Vi tilbyder to forskellige former for træk på rullegardinerne: kædetræks-rullegardiner og fjedertræks-rullegardiner. Gardinet med kædetræk har det klassiske optræk i enten højre eller venstre side.

Denne løsning kan være et godt valg, hvis gardinet sidder ved et vindue, hvor du normalt ikke vil kunne nå gardinet. Et rullegardin med fjeder er til gengæld løsningen, hvor du blot skal lave et lille træk i gardinet for enten at rulle det op eller ned.

På denne løsning kan du vælge enten at få et lille håndtag i bunden af gardinet eller en underliste – igen hvor du selv kan vælge farven på. Denne løsning giver dig et lidt bredere gardin, da der ikke optages plads til kædetrækket.

Rullegardiner til mørklægning

Et typisk mørklægningsgardin i mange hjem er i form at et traditionelt rullegardin. Her er du sikret fuld solafskærmning og samtidigt er du fri for lange gardiner som hænger og flagrer. Vores rullegardiner kommer i alle farver hjertet måtte begære og du kan også få et mere spraglet stofdesign med mønstre hvis du er mere til det. Vores rullegardiner skræddersys naturligvis efter de mål du skal bruge. Er du i tvivl om hvordan du opmåler korrekt finder du en guide til dette under hvert rullegardin produkt.


Hos Topgardiner har vi top kvalificerede medarbejder, som er klar til at hjælpe dig. Hvis du har brug for hjælp eller vejledning til måling og opsætning af dine rullegardiner eller blot spørgsmål til rullegardiner kan du ringe eller skrive til os, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

kvalitetsrullegardiner til skarpe priser

Hos Topgardiner garantere vi rullegardiner i top kvalitet. Som en af Danmarks største online butikker inden for gardiner, garantere vi at vores rullegardiner er i bedste kvalitet og til de bedste priser. Vi er så sikre på vores produkter, at vi tilbyder 5 års fuld reklamationsret for fejlbehæftede produkter.