Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Traditionel Honeycombplisségardin - Ensfarvede

(min: 0 cm, max: 280 cm)
(min: 0 cm, max: 300 cm)

* Skal udfyldes

Pris: 1.686,44 DKK

Specialpris fra 1.011,86 DKK

Vær den første til at bedømme dette produkt

Generelt


Honeycombplisségardiner er moderne gardiner med bløde linjer, gardinerne giver rummet et behageligt lys. Disse kan også fremstilles med en alufolie i stoffet, som reflekterer sollyset og derved forhindrer en kraftig opvarmning af rummet. Denne variant er dermed meget velegnet til bl.a. kontorlokaler og udestuer. De er ligeledes velegnede til almindelige vinduer, skråvinduer, gavl og tagvinduer. 

Honeycombplisségardiner er en let, elegant og minimalistisk afskærmning, hvor solafskærmning ønskes at ses mindst muligt, når det ikke anvendes. Honeycombplisségardiner er produceret efter dine mål og bliver altid kontrolleret inden, at de afsendes fra fabrikken i Herning.Styrings- & Model information:


Dette gardin tilbydes med 2 styringsmuligheder:


- Det traditionelle venstrestyrede Honeycombplisségardiner(model 1), som kan trækkes ned fra toppen mod bund via snoretræk.
- Det traditionelle højrestyrede Honeycombplisségardiner(model 2), som kan trækkes ned fra toppen mod bund via snoretræk.Vær opmærksom på


OBS! Vær opmærksom på at farverne kan variere fra skærm til tekstil. Vi anbefaler bestilling af farveprøver. Bagsiden på gardinerne vil desuden være hvid, uanset hvilken farve der vælges.


 


Flere informationer:


Opmålingsvejledning
Opmålingsskema(Kan printes)
Farvevalgsvejledning Monteringsvejledning til Traditionel Honeycombplisségardiner