Betalingskort

Leveringstid er ca. 14 dage!

Honeycomb Gardin (Traditionel)

Med et honeycomb gardin er du sikret et moderne og flot plissegardin, der passer til alle rum i hjemmet. Et honeycomb gardin adskiller sig ved at være lavet af to lag stof, der dermed giver bedre afskærmning. Vi forhandler honeycomb gardiner i to varianter - ensfarvede og mørklægning. Disse dobbelte plissegardiner trækkes ned oppefra og kan fås med højre- eller venstrebetjening. Vi forhandler også gardiner med up and down funktion, hvis du ønsker mere fleksibilitet i forhold til afskærmning.

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 1. Traditionel Honeycombplisségardin - Ensfarvede

  Generelt

  Honeycombplisségardiner er moderne gardiner med bløde linjer, gardinerne giver rummet et behageligt lys. Disse kan også fremstilles med en alufolie i stoffet, som reflekterer sollyset og derved forhindrer en kraftig opvarmning af rummet. Denne variant er dermed meget velegnet til bl.a. kontorlokaler og udestuer. De er ligeledes velegnede til almindelige vinduer, skråvinduer, gavl og tagvinduer. 

  Honeycombplisségardiner er en let, elegant og minimalistisk afskærmning, hvor solafskærmning ønskes at ses mindst muligt, når det ikke anvendes. Honeycombplisségardiner er produceret efter dine mål og bliver altid kontrolleret inden, at de afsendes fra fabrikken i Herning.


  Styrings- & Model information:

  Dette gardin tilbydes med 2 styringsmuligheder:

  - Det traditionelle venstrestyrede Honeycombplisségardiner(model 1), som kan trækkes ned fra toppen mod bund via snoretræk.
  - Det traditionelle højrestyrede Honeycombplisségardiner(model 2), som kan trækkes ned fra toppen mod bund via snoretræk.


  Vær opmærksom på

  OBS! Vær opmærksom på at farverne kan variere fra skærm til tekstil. Vi anbefaler bestilling af farveprøver. Bagsiden på gardinerne vil desuden være hvid, uanset hvilken farve der vælges.

   

  Flere informationer:

  Opmålingsvejledning
  Opmålingsskema(Kan printes)
  Farvevalgsvejledning Monteringsvejledning til Traditionel Honeycombplisségardiner

  Vis detaljer

  Pris: 1.686,44 DKK

  Specialpris fra 1.011,86 DKK

 2. Traditionel Honeycombplisségardin - Mørklægning

  Generelt

  DIne nye Honeycombplisségardiner falder elegant ind rummets atmosfær med bløde linjer, som giver rummet et behageligt lys. Disse mørklægningsgardiner bliver fremstillet med en alufolie i stoffet, som reflekterer sollyset og derved forhindrer en kraftig opvarmning af rummet. Denne variant er dermed meget velegnet til bl.a. kontorlokaler og udestuer. De er ligeledes velegnede til almindelige vinduer, skråvinduer, gavl og tagvinduer. 

  Honeycombplisségardiner er en let, elegant og minimalistisk afskærmning, hvor solafskærmning næsten forsvinder, når gardinet ikke anvendes. Honeycombplisségardiner bliver produceret efter dine specifikke mål og bliver altid kontrolleret inden, at de afsendes fra fabrikken i Herning.


  Styrings- & Model information:

  Dette gardin tilbydes med 2 styringsmuligheder:

  - Det traditionelle venstrestyrede Honeycombplisségardiner(model 1), som kan trækkes ned fra toppen mod bund via snoretræk.
  - Det traditionelle højrestyrede Honeycombplisségardiner(model 2), som kan trækkes ned fra toppen mod bund via snoretræk.

   

  Vær opmærksom på

  OBS! Vær opmærksom på at farverne kan variere fra skærm til tekstil. Vi anbefaler bestilling af farveprøver. Farven på bagsiden vil desuden være hvid, uanset valg af farve.

  Flere informationer:
  Opmålingsvejledning
  Opmålingsskema(Kan printes)
  Farvevalgsvejledning
  Monteringsvejledning til Traditionel Honeycombplisségardiner

  Kontakt os hvis du er i tvivl om noget angående disse gardiner.

  Vis detaljer

  Pris: 2.445,00 DKK

  Specialpris fra 1.467,00 DKK

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Skræddersyet honeycomb gardin

Vi tilbyder skræddersyede honeycomb gardiner i højeste kvalitet til en fair pris. Når du køber dine gardiner gennem os, har du rigtig meget medbestemmelse og kan få lige akkurat de gardiner, du ønsker. Du kan blandt andet selv bestemme:


 • - Med eller uden mørklægning (alufolie inde i stoffet, som reflekterer sollys)
 • - Farve - Uanset hvilken farve du vælger, vil bagsiden være hvid
 • - Skinnefarve
 • - Beslag
 • - Mål
 • - Betjening i højre eller venstre side

Vi kan lave honeycomb gardiner til alle slags vinduer herunder bl.a. almindelige vinduer, skråvinduer m.m. Se hele udvalget af dobbelt plissegardiner her.

Se alle vores gardiner i plisse her.

Du er velkommen til selv at måle op og blot indtaste målene her på hjemmesiden, når du bestiller, men du kan også bestille en gardinmand gennem os, der gør arbejdet for dig. På den måde slipper du for besværet, og du ved at der er målt korrekt op af en professionel.

Topgardiner er din garanti for kvalitet og god service

Hos Topgardiner har vi mange års erfaring med at levere gardiner og løsninger i højeste kvalitet. Derudover tilbyder vi ekstraordinær god service, idet du får 5 års fuld reklamationsret på fejlbehæftede produkter, hvilket du ikke finder noget andet sted. Vi bor i det midtjyske og bestræber os på at levere inden for 3-4 dage i hele landet.


Har du spørgsmål omkring honeycomb gardiner eller lignende, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 58 10 88 88 i alle hverdage mellem kl. 9-17, eller du kan skrive til os via vores kontaktformular her på hjemmesiden.